FUDBALERI PARTIZANA DOPUTOVALI NA ZLATIBOR: 13 dana, tri utakmice, pa generalna proba u Beogradu!
Igrači Partizana stigli na pripreme, Foto: Adria Media TV

PRVENSTVO KREĆE 1. avgusta

FUDBALERI PARTIZANA DOPUTOVALI NA ZLATIBOR: 13 dana, tri utakmice, pa generalna proba u Beogradu!

Crno-beli u prvom kolu Superlige igraju protiv kruševačkog Napretka, a valja se pripremiti i za izazove u Ligi Evrope, čije se kvalifikacije ove godine igraju na samo jedan dobijen meč

Objavljeno:

Fudbaleri i stručni štab Partizana doputovali su na Zlatibor gde će u narednih 13 dana odraditi drugi deo priprema za predstojeću sezonu.

Trener Savo Milošević je izvršio prozivko 4. jula i od tada crno-beli već rade, ali u Zemunelu. Čitav plan priprema promenjen je zbog pandemije koronavirusa, ali ako sve bude kako treba crno-beli će ostati na srpskoj planini narednih 13 dana.

Partizanova ekspedicija biće smeštena u hotelu ''Palisad'', gde je danas dočekao potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

Milošević ima u planu da na Zlatiboru ekipa odigra tri prijateljske utakmice, dok će generalna proba pred start Superlige biti odigrana u Humskoj, najverovatnije sa ekipom Proletera.

Što se prijateljskih mečeva na Zlatiboru tiče crno-beli će se najpre sastati sa Trepčom 15. ili 16. jula, potom će 18. rival biti Mladost iz Lučana, a 22. jula bi to trebalo da bude Zlatibor, novajlija u Superligi. Naravno, pod uslovom da ne bude nekih nepredviđenih okolnosti...

Na Zlatibor otputovao je 31 igrač: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Marko Jovičić, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, Bibras Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Abdulaj Sise, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Djorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Nemanja Jović i Savo Arambašić.

Nova sezona u Superligi startuje 1. avgusta, kada će Partizan gostovati Napretku u Kruševcu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.