DO SAD NISMO ČULI ZA NJEGA: Ko je Abdul Sise, igrač koga je Savo Milošević poveo na pripreme na Zlatibor?
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Ima priliku da se nametne

DO SAD NISMO ČULI ZA NJEGA: Ko je Abdul Sise, igrač koga je Savo Milošević poveo na pripreme na Zlatibor?

On je došao na probu na preporuku Sejdube Sume

Objavljeno: 14:44h

Među 30 fudbalera koje je Savo Milošević poveo na pripreme na Zlatibor našlo se i fudbalskoj javnosti u Srbiji i navijačima Partizana jedno nepoznato ime.

U pitanju je Abdul Sise koji se nije pominjao prethodnih dana, niti se znalo da je stigao u Beograd.

Reč je o desnom beku koji stiže iz Gvineje Bisao koji je došao na probu i tokom naredne dve nedelje kroz treninge i pripremne utakmice imaće priliku da se nametne Miloševiću i njegovom stručnom štabu i izbori se za ugovor sa crno-belima.

On je stigao na probu na preporuku svog sunarodnika Sejdube Sume s kojim je igrao u nacionalnom timu i upisao do sada 11 nastupa. Ipak, klupskom karijerom se do sada ne može pohvaliti, jer je uglavnom igrao za francuske niželigaše.

foto: Partizan.rs

U Humskoj svakako tragaju za desnim bekom, pošto Nemanja Miletić nema konkurenciju, a Milošević je nekoliko puta istakao da bi voleo da može Miletića više da koristi na poziciji štopera. Istu tu poziciju može da pokrije i Sise.

Ipak, videćemo kakav će utisak ostaviti na stručnu štab tokom centralnog dela priprema, a moraće prilično da se potrudi, jer crno-beli imaju već 5 stranaca pod ugovorom i nije im potrebno da nagomilavaju još igrača iz inostranstva, posebno zbog ograničenja broja stranaca u timu, ali i novog pravila od 2 bonus igrača mlađa od 21 godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.