Tomić: Mislim da smo opravdali grb koji nosimo!
Foto: Fonet

samo je gol falio

Tomić: Mislim da smo opravdali grb koji nosimo!

Mislim da smo za prvu utakmicu prikazali jako visok nivo i što se tiče organizacije napada, završnice, presinga - rekao je Tomić
Objavljeno: 08:15h

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je večeras da je njegovoj ekipi nedostajalo sportske sreće kako bi pobedila Zaglebje i dodao da veruje da su navijači, i pored remija, otišli zadovoljni sa stadiona.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah! - Jedino što je nedostajalo ovoj utakmici su golovi kojih nije bilo isključivo zbog nedostatka sportske sreće. Mi smo stvorili sijaset prilika, dva puta smo pogodili okvir gola... Mislim da smo za prvu utakmicu prikazali jako visok nivo i što se tiče organizacije napada, završnice, presinga - rekao je Tomić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Dugo, ali baš dugo se Partizan nije ovoliko ispromašivao! (VIDEO) Fudbaleri Partizana nisu uspeli večeras u Beogradu da pobede poljsko Zaglebje u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su odigrali 0:0.

foto: Saša Pavlić Koky

- Ostaje velika žal za time što nismo postigli golove, ali to je fudbal. Iskreno se nadam da su navijači i pored rezultata, koji nije dobar i koji nam ne odgovara, otišli zadovoljni sa stadiona. Mislim da smo učinili sve što je u našoj moći da odigramo u skladu sa grbom koji nosimo - rekao je Tomić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.