Uzalud silne šanse i prečke, uzalud nadmoćnost i igrač više kad Partizan nije uradio ono što je trebalo! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Kvalifikacije za Ligu Evrope

Uzalud silne šanse i prečke, uzalud nadmoćnost i igrač više kad Partizan nije uradio ono što je trebalo! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli nisu uspeli na svom terenu da steknu prednost pred revanš u Lubinu za 7 dana
Objavljeno: 22:18h

Fudbaleri Partizana bili su bolji, ubedljiviji, razigraniji, kreativniji, ali nisu uspeli da ostvare pobedu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Zaglebja. Poljski tim je odoleo u Humskoj i meč je završen 0:0.

Odlično su igrali crno-beli, baš onako kako je i najavljivao Ivan Tomić, ali uzalud kada nisu uradili ono što je najvažnije u fudbalu - postigli gol, a nije da nisu imali prilike.

foto: Beta/Branislav Božić

Dve je propustio Mihajlović u prvom poluvremenu, Bogosavac je pogodio stativu, i Radović je bio u šansi, pa onda u drugom prečka Đurđića i ziceri 1 na 1 Jankovića sa golmanom Polačekom, pa onda i Božinova.

Jednostavno i previše prilika su propustili, a nije im pomoglo ni to što su imali igrača više od 35 minuta.

foto: Beta/Branislav Božić

Na kraju su još i super prošli, jer im se nije obilo o glavu nepisano pravilo da se previše zicera kažnjava golom protivnika, a malo je falilo do toga da dođe, jer su i Poljaci imali dve odlične prilike.

Na kraju, moraće mnogo koncentrisanije u revanšu, kada je u pitanju realizacija, jer su odličan utisak ostavili igrom, jer teško da će imati toliko prilika u Poljskoj, ako žele da prođu dalje.

Utakmica u Lubinu se igra za sedam dana.

PARTIZAN - ZAGLEBJE 0:0

Partizan: Šaranov, Vulićević, Milenković, Gogua, Bogosavac, Everton, Brašanac (od 75. Marjanović), Mihajlović, Radović, Janković (od 83. Stevanović), Đurđić (od 69. Božinov).

Zaglebje: Polaček, Dabrovski, Čotra, Todorovski (od 73. Tošik), Voznijak, Janoška (od 83. Vlaško), Rakovski (od 66. Pjatek), Kubicki, Papadopulos, Ljatek, Guldan.

Kompletan tok meča u Humskoj pratili ste na portalu Espreso.co.rs.

TOK MEČA

22:10 - Kraj utakmice u Humskoj. Partizan - Zaglebje 0:0.

22:03 - I još jedan zicer, ovog puta ga nije iskoristio Božinov čiji je udarac sa nekoliko metara odbranio Polaček. U toku je 90. minut.

21:55 - Sve manje vremena za crno-bele da postignu pogodak. U toku je 80. minut, a kao da im je ponestalo kreativnosti u napadu u ovim trenucima.

foto: Filip Plavčić

21:50 - Nova velika prilika za zaglebje, sada je rezervista Lukaš Pjatek iskoristio grešku odbrane crno-belih i izbio sam ispred Šaranova, ali je šutirao preko gola.

21:43 - Navijači Zaglebja su stigli na stadion. Njih oko tridesetak, okruženi policijom smešteni su na severnu tribinu.

21:36 - Samo nekoliko desetina sekundi posle šanse Zaglebja, Marko janković na drugoj strani je imao novi zicer sa pet metara, ali je lopta otišla pored gola.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.