DINAMO ZAGREB SMENIO TRENERA POSLE SAMO 2 MESECA: Došao na gotovo, a ni šampionski pehar neće podići!
Igor Jovićević, Foto: Pritnscreen/Instagram/Al Jazeera Balkans

kratko se zadržao

DINAMO ZAGREB SMENIO TRENERA POSLE SAMO 2 MESECA: Došao na gotovo, a ni šampionski pehar neće podići!

Posle najnovijeg poraza definitivno je odlučeno na Maksimiru da sa njim na čelu ne ide

Objavljeno:

Ni cela tri meseca Igor Jovićević nije potrajao na klupi Dinama iz Zagreba.

Stigao je krajem aprila kao zamena za Nenada Bjelicu, koji je tokom prekida prvenstva zbog koronavirusa i definitivno odlučio da napusti Maksimir zbog neslaganja sa čelnicima kluba, a već u prvoj nedelji jula mu je uručen otkaz.

Kap koja je prelila čašu jeste poraz od Rijeke u nedelju uveče, dok je pre toga upisao i dva remija, a ekipa je igrala daleko ispod onog nivoa koji je postavio Nenad Bjelica.

- Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama u fudbalskoj školi i prilici koju su mi dali u prvom timu. Uvek ću biti Dinamovac i verujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu - rekao je Igor Jovićević.

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvek će mu biti otvorena - poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Dinamo je još ranije obezbedio novu titulu u Hrvatskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.