ZGAĐENI SMO! Bed Blu Bojsi se izvinili zbog jezivog transparenta s pretnjom srpskim ženama i deci, ali vidite kome!
Foto: Espreso.co.rs

Sramno

ZGAĐENI SMO! Bed Blu Bojsi se izvinili zbog jezivog transparenta s pretnjom srpskim ženama i deci, ali vidite kome!

Ali nikome nije palo na pamet da izvinjenje uputi Srbima

Objavljeno:

Ogroman skandal je izazvao u regionu sraman i jeziv transparent koji je grupa navijača Dinama nosila sa sobom, a na kome su bile ispisane pretnje silovanjem srpskim ženama i deci.

U međuvremenu su huligani koji su nosili ustaški i antisrpski transparent uhapšeni, a oglasila se i njihova podgrupa koja je poslala poruku jednom od viđenijih vođa Dinama i bivšem pripadniku HOS-a (paravojne formacije iz rata) Damiru Markušu koji je objavio poruku koju je dobio od njih.

Iz te poruke se vidi da ekipa Bed Blu Bojsa iz Kustošijanske ulice žali zbog ovoga što se desilo i izvinjava se ostalim navijačima "modrih".

- Ekipa, u ime BBB Kustošija vam se javno izvinjavamo za poruku napisanu i objavljenu juče. Poruka je za svaku osudu i izgovora nema, ali u našu odbranu moram reći da to nije bilo delo svih nas, nego određenih pojedinaca koji su to digli bez da smo videli šta na njoj piše. Odgovorni za to će snositi posledice, a vas molim da nam ne zamerate, te da vam grupa ne padne u očima zbog lošeg ponašanja pijanih klinaca i, najgore od svega, našeg propusta što to nismo odmah primetili i zabranili im. Zgađeni smo svi tekstom poruke i još jednom izvinjenje u ime svih - navodi se u poruci koju je primio Markuš koji je uz to objavio:

- Naravno da to nije stav grupe, kao ni nas hosovaca. Budala će uvek biti. Nažalost, dali su još više povoda onima koji nas mrze, i BBB i HOS. Pamet u glavu, ekipo - napisao je Markuš.

Međutim, BBB su se izvinili svojim "saborcima" ali se nisu izvinili onima kojima su direktno pretili.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.