VOJVODINA OTKAZALA PRIPREME NA ZLATIBORU ZBOG KORONE: Osvajač Kupa će se celo leto spremati u Novom Sadu!
Foto: Starsport©

Odluka je doneta

VOJVODINA OTKAZALA PRIPREME NA ZLATIBORU ZBOG KORONE: Osvajač Kupa će se celo leto spremati u Novom Sadu!

Za očekivati je da još neki timovi iz Srbije promene plan priprema

Objavljeno:

Epidemija koronavirusa koja je ponovo u punom jeku u Srbiji ozbiljno je počela da utiče i na pripreme srpskih fudbalskih timova za sledeću sezonu, jer osim što ne mogu da putuju u inostranstvo, takođe neki neće moći ni na domaćim destinacijama da se spremaju.

Vojvodina, osvajač Kupa prošle sezone, je odustala od svojih priprema na Zlatiboru, gde će biti većina superligaša, i kompletne pripreme za nerednu sezonu sprovešće u Novom Sadu.

- Usled činjenice da je u prethodnom periodu u čitavoj Srbiji došlo do novog širenja koronavirusa, pri čemu se neka od žarišta nalaze na teritoriji zapadne Srbije i samom Zlatiboru, fudbalski klub Vojvodina je odlučio da čitav tok priprema za novu sezonu bude sproveden u FC "Vujadin Boškov", gde će fudbaleri i članovi stručnog štaba ne samo biti zaštićeniji od ovog opasnog virusa, već će imati i idealne uslove za sprovođenje trenažnog procesa - saopšteno je na sajtu Novosađana.

Početak takmičenja u Superligi Srbije predviđen je za prvi avgust, a do tada, u planu je da crveno-beli odigraju nekoliko prijateljskih utakmica, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Podsećamo da je i Partizan odlučio da prvih nedelju dana priprema umesto na Zlatiboru sprovede na Teleoptiku, a do kraja nedelje će odlučiti da li će uopšte putovati na planinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.