SUDIJA GRUJIĆ JE KRIV ŠTO NEĆEMO IGRATI SUPERLIGU: Bilo je jasno da je došao samo sa jednim ciljem - da nas uništi!
Danilo Grujić, Foto: Starsport©

STRAŠNE OPTUŽBE

SUDIJA GRUJIĆ JE KRIV ŠTO NEĆEMO IGRATI SUPERLIGU: Bilo je jasno da je došao samo sa jednim ciljem - da nas uništi!

Kolo pre kraja, Kolubara je na 5. poziciji sa 47 bodova, iza Metalca i Bačke koji imaju 50, i Grafičara i Zlatibora koji imaju po 51

Objavljeno:

Iz Lazarevca bruje o skandaloznom suđenju, kako oni kažu, na utakmici sa Zlatiborom iz Čajetine, na kojoj su poraženi sa 1:2, a za poraz i to što se neće plasirati u Superligu po prvi put u istoriji, krive isključivo sudiju Danila Grujića.

Grujić je u 40. minutu pokazao crveni karton igraču Kolubare Vasiljeviću, i to navodno zbog prigovora, da bi u nastavku Zlatibor sa dva gola rešio meč u svoju korist za konačnih 2:1 na razočaranje skoro 3.000 navijača koji su Grujića i njegove pomoćnike sa stadiona ispratili klicanjem reči "lopovi, lopovi" zbog niza više nego diskutabilnih odluka.

Kolubara je kolo pred kraj na 5. mestu sa 47 bodova, iza Metalca i Bačke koji imaju 50, i Grafičara i Zlatibora koji imaju po 51.

Sportski direktor tog kluba Dragiša Urošević dan posle utakmice, "hladne glave" je izjavio da je Grujić poslat u Lazarevac da ne dozvoli slavlje domaćeg kluba i plasman u elitu prvi put nakon veka postojanja.

Krajinović naveo treniranje s Jankom Tipsarevićem kao glavni razlog za pobedu

- Kolubara nastavlja tamo gde je stala, borićemo se i dalje da sportskim putem stignemo do Superlige - rekao je Urošević za Sportski žurnal.

Zahvalio se svim akterima sportski direktor Lazarevčana, osim naravno Grujiću čiju će ulogu u porazu pamtiti dok je živ.

- Hteo bih da se zahvalim svim ljubiteljima fudbala koji su bili na meču, jer skoro 3.000 navijača ima malo koji klub. Dali su veliku podršku, ali to nije bilo dovoljno. Igračima Zlatibora zahvaljujem na fer i korektnoj igri i čestitam im ulazak u elitu. Sve ostalo mi kao klub ne želimo da komentarišemo, jer kako nama, tako i svima na tadionu, bilo je jasno da je sudija Danilo Grujić došao samo sa jednim ciljem, a to je da spreči da Kolubara u fer i korektnoj igri ostvari san dug 101 godinu, a to je ulazak u društvo najboljih klubova. Iskreno bih voleo kad bi nadležne službe u FSS pogledale snimak utakmice i samo objektivno ocenile suđenje.

Inače, po fudbalskim kuloarima se pričalo i o tome da bi Kolubara mogla da se fuzioniše sa Bežanijom, koja joj je ove sezone prepustila svoje mesto u Prvoj ligi Srbije, tako da, ako žele da pričaju o malverzacijama, smatramo da bi prvo trebalo da počnu od svog praga...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.