POSLE SAMO NEKOLIKO MEČEVA ODLAZI IZ ZVEZDE? Nije još ni osetio Marakanu kako treba, a stigao je poziv iz Milana!
Foto: Starsport©

rastanak?

POSLE SAMO NEKOLIKO MEČEVA ODLAZI IZ ZVEZDE? Nije još ni osetio Marakanu kako treba, a stigao je poziv iz Milana!

Ima važeći ugovor sa Zvezdom još dve sezone

Objavljeno: 09:27h

Andrija Radulović je veliki talenat Crvene zvezde i ima svega 17 godina, ali uskoro bi i on mogao da napusti Marakanu.

Kako tvrdi italijanski sajt "Tuto merkato", Milan se itekako interesuje za mladog ofanzivca, pa će biti zanimljivo koliko će srpski šampion odolevati atacima takvog velikana.

Skauti "rosonera" su nekoliko puta bili u Srbiji kako bi se i uživo uverili u kvalitete krilnog nadapača koji 3. jula puni 18 godina.

foto: Starsport©

Nakon odličnih igara u omladinskoj Ligi šampiona, Radulović je dobio priliku i da debituje za prvi tim Zvezde, upisao je tri nastupa na kojima je postigao gol i upisao asistenciju.

Kadetski reprezentativac Srbije ima važeći ugovor sa Zvezdom još dve sezone što je maksimum za maloletne fudbalere, ali postoje najave da bi uskoro mogao da potpiše novi.

Ako izuzmemo Ligu šampiona, gda već tri meseca čeka revanš s Barselonom, i gde su male šanse da prođe dalje, večerašnje (21.00) finale Kupa Italije protiv Juventusa u Rimu je jedina Napolijeva šansa za trofej ove sezone. A kvota na Napolitance je 3,50, dok je na Juve 2,15. Kvota da će biti nerešeno i da ćemo gledati produžetke je 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Kupa Italije Napoli - Juventus.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.