ČAŠA VINA U RUCI I PESMA DELIJA: Gagi Jovanović i legenda Zvezde uz čuvene stihove najavljuju proslavu titule!
Gagi Jovanović peva Zvezdinu navijačku pesmu, Foto: Adria Media TV

Slavlje je već počelo

ČAŠA VINA U RUCI I PESMA DELIJA: Gagi Jovanović i legenda Zvezde uz čuvene stihove najavljuju proslavu titule!

Urnebesni snimak je objavio bivši kapiten crveno-belih

Objavljeno: 19:58h

Crvena zvezda će u subotu zvanično i treću godinu zaredom dobiti pehar šampiona Srbije i na Marakani proslaviti ukupno 31. titulu po redu u istoriji kluba.

Na stadionu "Rajko Mitić" su pripreme za spektakularnu proslavu sa navijačima u punom jeku, a poruke šalju i bivši igrači i javne ličnosti kojima je crveno-bela boja u srcu.

Povodom toga, ali i intervjua koji je pre nekoliko dana dao Milan Borjan, a koji je uzburkao javnosti, oglasio se i bivši kapiten Vujadin Savić koji je na svom Instagramu podelio snimak svog oca Duleta Savića i legendarnog glumca Dragana Jovanovića kako zajedno pevaju navijačku pesmu "Pune tribine ludih navijača" na jednom okupljanju u prirodi.

- Brate, to što si rekao, svi treba da znaju. Titulu smo zaslužili, a zavidni će moći samo da gledaju dok je opet budemo podizali. Neka vide kako se pravi zvezdaši osećaju i šta imaju da im poruče, a mi se vidimo u subotu na proslavi titule, siguran sam biće puno jer: Cigani pozdravljaju svoje šampione - poručio je Savić uz snimak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.