NEMANJA NIKOLIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Nikad nisam rekao da sam bolji špic od Sadika, evo šta je prava istina...
Nemanja Nikolić, Foto: Starsport©

BITNA IZJAVA

NEMANJA NIKOLIĆ O POVRATKU U PARTIZAN: Nikad nisam rekao da sam bolji špic od Sadika, evo šta je prava istina...

Objasnio je i navodnu izjavu u kazahstanskim medijima, da je bolji igrač od prvog napadača i trenutnog idola navijača Partizana Umara Sadika

Objavljeno:

Aktuelni fudbaler Spartaka na pozajmici iz Partizana Nemanja Nikolić, koji je svom bivšem klubu nedavno dao dva gola, pričao je za MOZZART Sport o aktuelnoj situaciji oko njega i kluba iz Humske 1.

- Prema ugovoru, dužan sam da se 30. juna obratim ljudima iz Partizana. Ukoliko računaju na mene, u obavezi sam da se nekoliko dana kasnije pojavim i na prozivci. Zaista ne znam da li postoji mogućnost da se vratim, moje je da igrama i golovima pokažem kako mogu da računaju na mene. Inače, velika mi je želja da sa Partizanom osvojim titulu - poručio je Nikolić i dodao:

- Posle trijumfa nad večitim rivalom u polufinalu, verujem da je Kup apsolviran, a naredna sezona mora da predstavlja juriš na šampionsku krunu, bio tu ja ili ne - rekao je napadač za MOZZART Sport.

Objasnio je i navodnu izjavu u kazahstanskim medijima, da je bolji igrač od prvog napadača Partizana Umara Sadika.

- Osećam potrebu da pojasnim izjavu koja se pre nekoliko dana pojavila u Kazahstanskim, a preneli su je naši mediji. Ispalo je da sam rekao kako sam bolji od Sadika, a to nisam izgovorio. Novinar koji me je kontaktirao kasnije se izvinjavao. Nemam pravo o tome da sudim, samo sam izneo statistički podatak da je moj odnos golova i minuta bolji od napadača koje Partizan ima pod ugovorom. Ništa više. Bilo bi nekorektno da kažem da sam bolji špic od Sadika. Hajmo ovako: on je u Partizanu, ja u Spartaku; on igra i rešava mečeve Lige Evrope, ja to takmičenje nisam ni osetio. Dakle, sve je jasno. Isto tako, preneto je kako sam kazao da su u Partizanu pogrešili što smo se rastali, iako ni to nikad nisam izgovorio - zaključio je Nikolić

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.