LEGENDARNI HRVATSKI FUDBALER KRAMPOM NAPAO TRI ŽENE I DETE: Osvajač Zlatne kopačke nasrnuo i na osobu sa karcinomom
Josip Skoblar u sredini, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

LEGENDARNI HRVATSKI FUDBALER KRAMPOM NAPAO TRI ŽENE I DETE: Osvajač Zlatne kopačke nasrnuo i na osobu sa karcinomom

Osvajač Zlatne kopačke i jedan od najboljih napadača s prostora bivše Jugoslavije svih vremena navodno je vikao na žene, psovao i vređao, a mahao je krampom koji je u tom trenutku držao u ruci, navodi se

Objavljeno:

Legendarni hrvatski fudbaler Josip Skoblar napao je tri žene i dete u subotu ujutru na autoputu u Privlaci kod Zadra, javio je 24sata.hr.

Tri žene i dete u subotu ujutru otišli su iz Zagreba na more u Privlaku, a automobil su parkirali na rubu slepe ulice zbog čega ih je, kako navodi 24sata.hr, napao proslavljeni fudbaler Olimpik Marseja.

Osvajač Zlatne kopačke i jedan od najboljih napadača s prostora bivše Jugoslavije svih vremena navodno je vikao na žene, psovao i vređao, a mahao je krampom koji je u tom trenutku držao u ruci, navodi se.

Jedna žena kaže kako je Skoblar uhvatio za vrat i povredio joj nogu, dok je druga koja je bila u društvu s njom osoba s invaliditetom i onkološki pacijent.

- Kad sam izašla, on je kod svog auta već bio s krampom. Jedino sam uspela da zgrabim mobilni telefon i upaliti snimanje. Sad je on nama zakrčio put i nismo mogle nazad. Stajao je s tim krampom i ja preko njega nisam mogla. U jednom momentu me hvata za vrat i guši me. Bila sam u tolikom šoku da se sad tačno ni ne sećam šta je dalje bilo. Moje dete me gleda, razumete li - rekla je jedna od napadnutih žena za 24sata.hr.

Skoblar je kasnije odustao od sukoba i ušao je automobilom u dvorište svoje kuće. Napadnute žene prijavile su Skoblara policiji, a protiv njega će biti podneta krivična prijava, navode mediji u Hrvatskoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.