ZNAO SAM DA ZVEZDINI ŠTOPERI NE MOGU DA ČUVAJU SADIKA: Milošević otkrio koji savet je dao Stankoviću posle derbija!
Savo Milošević i Dejan Stanković pre derbija, Foto: Starsport©

Oduševljen igrom svog tima

ZNAO SAM DA ZVEZDINI ŠTOPERI NE MOGU DA ČUVAJU SADIKA: Milošević otkrio koji savet je dao Stankoviću posle derbija!

Milošević kaže da je jedina loša stvar posle ovog derbija što trofej još nije osvojen

Objavljeno:

Upisao je novu pobedu u Večitim derbijima kao trener Savo Milošević i to svoju drugu u Kupu Srbije.

Nakon što je prošle godine uzeo Zvezdi trofej u finalu na Marakani, sada je njegov Partizan ponovo nadigrao najvećeg rivala, ovog puta u polufinalu u Humskoj i plasirao se u finale gre će braniti pehar.

- Dosta kvalitetno smo odigrali, još jednom potvrdili da igramo najbolje kada je najteže. Apsolutno zasluženo smo je dobili. Navikli smo se na teške utakmice, imamo taj "switch mode" u glavi. Ne volim da izdvajam igrače, ali ovih 11 koji su počeli i trojica koja su ušli su za svaku pohvalu. Najavio sam da će odlučivati detalji. Rekao bih da smo sa šansama koje smo stvorili apsolutno zaslužili prolaz. Ali još jedan je problem ostao, jer nismo osvojili trofej. Ovo je derbi, uvek je burno, ali nismo prešli crvene linije - poručio je Milošević na konferenciji za medije posle meča.

Savo Milošević je pohvalio odličnu igru svih svojih igrača
Savo Milošević je pohvalio odličnu igru svih svojih igračafoto: Starsport©

Povreda golmana Vladimira Stojkovića nije teže prirode.

- Po onome što mi je Stojković rekao nije ništa ozbiljnije.

Dobrodošla je bila ova pobeda navijačima Partizana koji su davali odličnu podršku svom timu sve vreme.

- Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj podršci, momci su odgovorili na terenu. Danas je bilo jako važno da imamo podršku. Izmenom Stojkovića izgubili smo prava na još dve izmene, to je mogao da bude problem. Ostojić se povredio i bio bi problem da on nije mogao da nastavi. Ali, gledao sam i na to tako jer je Stevanović specijalista za penale, pa i ako ga primimo u finišu, bio sam miran sa te strane - ispričao je Milošević svoj plan.

Fudbaleri Partizana će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine.

- Nije mi bilo bitno sa kime ćemo igrati u finalu. Još dugujemo dosta našim navijačima i tražiću od igrača maksimalnu ozbiljnost u sve tri utakmice do kraja.

Savo Milošević je razgovarao sa Stankovićem posle derbija
Savo Milošević je razgovarao sa Stankovićem posle derbijafoto: Starsport©

Milošević i Stanković su se videli i pre ovog derbija, ali i posle njega i Savo tvrdi da je imao jasan plan za Zvezdu u čijem je centru bio Umar Sadik, najbolji igrač utakmice.

- Znali smo da njihovi centarhalfovi ne mogu da ga čuvaju. Danas nam je Sadik dosta stvari odradio, da budem pošten. Kreirao je i gol iz kog smo pobedili. Ali duge lopte na njega nisu bila naša primarna taktika. Video sam se sa Dekijem i pre i posle derbija. Rekao sam Stankoviću da digne glavu gore, fudbal se sastoji od pobeda i poraza, tako je bilo u igračkom, ali i sada u trenerskom poslu. Mora da digne glavu gore i biće toga još u ovom poslu, i za mene i za njega. Ni u jednom momentu nisam imao strah. Momci su izgledali skoncentrisano, poslednja linija je bila uihrana, i kada god smo igrali u bloku sa Zdjelarom, Šćekićem i psolednjom četvorkom. Nismo bez razloga ostali bez primljenog gola u poslednja 4 derbija - rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.