KOROMAN RASPALIO PO ZVEZDI POSLE DERBIJA: Manekenu iz uprave, gde su stranci? Sram vas bilo! Marš, lopovčine!
Ognjen Koroman, Foto: Starsport©

Ponovo udario na čelnike kluba

KOROMAN RASPALIO PO ZVEZDI POSLE DERBIJA: Manekenu iz uprave, gde su stranci? Sram vas bilo! Marš, lopovčine!

Bivši fudbaler crveno-belih je istakao da je Partizan pogodio sa strancima za manje pare nego što je Zvezda plaćala milione

Objavljeno:

Crvena zvezda je u još jednom Večitom derbiju podbacila i nastavila crnu seriju koja se sada produžila na četiri meča bez postignutog gola protiv Partizana.

Šampion Srbije je ispao u polufinalu Kupa od najvećeg rivala koji je bio bolji protivnik i nadigrao crveno-bele, a posebno su se istakli stranci u crno-belom dresu, pre svih Umar Sadik.

To nije promaklo bivšem fudbaleru Zvezde Ognjenu Koromanu koji je u poslednjih nekoliko nedelja u ratu sa bivšim klubom, odnosno njegovim čelnicima, po kojima je i sada opleo na Fejsbuku.

- Sadik, Natho, Suma, Asano...tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je Partizan. Pričam mesecima, šta i kako, a ljudi misle da lupetam - počinje da piše Ognjen Koroman, a onda i postavlja pitanja.

- Gde su Zvezdini stranci, koji su plaćeni milione? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše? Deki glavu gore, svi smo uz tebe. Pitam Zvezdinog manekena iz uprave, koji vuče konce, gde su nam stranci koje ste dovodili. Sram vas bilo, sram da vas bude , mr* iz Zvezde lopovčine, manipulatori. Ponosan sam bez obzira na sve, na svoju Zvezdu, igrače, navijače, zaključio je Ognjen Koroman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.