BEN ZA ESPRESO: Voleo bih da baš ja rešim derbi! Gledam snimke Delija, uvek smo "napaljeni" za Partizan!
Foto: Starsport©

izjava

BEN ZA ESPRESO: Voleo bih da baš ja rešim derbi! Gledam snimke Delija, uvek smo "napaljeni" za Partizan!

Sve je spremno...

Objavljeno: 10:10h
Nikola Husein

Pred nama je još jedan Večiti derbi!

U sredu od 20 časova fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju meč u polufinalu Kupa, a ulog je veliki. Crveno-beli čekaju na trofej čak osam godina, dok crno-beli imaju četiri uzastopna pehara.

El Fardu Ben, jedan od najboljih stranaca tima sa Marakane u istoriji, dao je izjavu za Espreso pred spektakl u Humskoj.

Kako se motivišeš pred derbi?

- Svakako je derbi posebna utakmica, meč za prestiž. Moramo biti maksimalno koncentrisani kako bi stigli do cilja, a to je dupla kruna. Ne treba mnogo motivacije za najveću utakmicu u Srbiji. Volim da odgledam snimke naših fenomenalnih navijača i srećan sam što će biti uz nas, jer zajedno sa njima možemo sve.

Šta će biti presudno u tih 90 minuta fudbala na stadionu Partizana?

- Maksimalan fokus i koncentracija. Želje imamo na pretek, jer znamo koliko navijačima znači ta radost i slavlje posle duela sa večitim rivalom.

foto: Starsport©

Dejan Stanković je osvojio mnogo trofeja kao igrač, koliko znači to što imate njega kraj sebe i da li je to dodatni stimulans za vas?

- Stanković je veliki čovek pre svega. Uvek je tu za nas i hvala mu na tome. Veliki je borac, “puca” od želje za trijumfom, gladan je uspeha i to prenosi na nas. Njegova energija nam podiže samopouzdanje i to se vidi.

Ima li sna pred ovakve mečeve ili se misli samo o terenu?

- Odigrao sam dovoljno velikih utakmica, iako je ova posebna, tako da sam miran. Naravno misli jesu na utakmici, ali san nam je neophodan kako bi bili odmorni za utakmicu.

Nadaš li se novom golu Partizanu?

- Svaki gol u Crvenoj zvezdi je poseban. Bilo da je u Ligi šampiona, derbiju ili bilo kojoj drugoj utakmici. Voleo bih da odlučim derbi, jer sam svestan težine tog gola.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.