RECKO UDARIO ŽESTOKO PO VULETIĆU: Biće mnogo bure posle ovih reči prvog čoveka Dinama iz Vranja!
Foto: Dragan Kadić, Starsport©

sukob

RECKO UDARIO ŽESTOKO PO VULETIĆU: Biće mnogo bure posle ovih reči prvog čoveka Dinama iz Vranja!

Ponovo se oglasio

Objavljeno:

Dragan Antić Recko, alfa i omega vranjskog Dinama, odgovorio je na navode potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, koji je optužio Reckovog sina da ga je napao u kafani u Vranju.

Pred meč Kupa Srbije između Partizana i Radnika u Surdulici, delegacija crno-*belih predvođena Vuletićem svratila je do Vranja, gde im je prišla grupa mladića, koja ih je verbalno napala.

Već smo preneli prvu reakciju Recka na sukob koji se dogodio u vranjskoj kafani, koji je ovoga puta žestoko napao Vuletića.

- Obavestio me je vlasnik kafane šta se dogodilo. Nije ih bilo petorica, bilo je trojica momaka. Desilo se da su ručali u istoj kafani. Prišli su stolu potpredsednika Partizana, rekli su mu da ne sme da vređa Dinamo i mene. Kune nas po društvenim mrežama da se svi zarazimo. Njemu je skrenuta pažnja da nas ne vređa. Ko će njega da napadne i onolikog udalji iz kafane – rekao je Dragan Antić Recko za “HotSport”, koji je poručio Vuletiću da je zalutao u Partizan.

– Mi da se bavimo nameštanjem ne bismo ispali iz Superlige. Ako je moj klub nameštao, zbog čega nas ne kazne zbog toga? Dinamo nikada nije igrao nameštene utakmice, niti igra tri za tri. Mi smo insitucija koja se bori na terenu. Vuletić je zalutao u Partizanu, ne znam kakve on veze ima sa fudbalom – zaključio je Dragan Antić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.