NAJNOVIJI PODACI: Zna se koliko karata je Zvezda prodala za meč sa Radnikom!
FK Crvena zvezda - Marakana, Foto: Starsport©

MORA TO BOLJE!

NAJNOVIJI PODACI: Zna se koliko karata je Zvezda prodala za meč sa Radnikom!

Srbijo, da li ti je nedostajao fudbal?

Objavljeno: 13:37h

Za utakmicu 28. kola Superliga između Crvene zvezde i Radnika prodati je 12.000 ulaznica. Prodaja se naravno nastavlja, i traje do početka meča zakazanog za 19 časova.

S obzirom da će i na ovoj utakmici sav prihod od karata ići u humanitarne svrhe za pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohijii, zvezdaši su još jednom pokazali veliko srce...

U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama.

- Napominjemo da će na ovom meču važiti sezonske ulaznice, ali pozivamo i “sezonce” da kupe karte na blagajnama pošto će kupovina istih imati humanitarni karakter, a cena je svakako simbolična – 75 dinara. Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije - stoji na sajtu crveno-belih.

Zvezda je overila titulu i večeras (19.00) protiv Radnika je proslaviti pred svojim navijačima. Očekuje se da tribine budu solidno ispunjene, a u takvoj situacija moguća je goleada. Kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.