MOMAK IZ ĐAKOVICE NIKAD VIŠE NEĆE TUĆI HRVATE: Savez i njegov klub su ga stravično sankcionisali!
Momenat kada je sve počelo, Foto: Printskirn

velika kazna

MOMAK IZ ĐAKOVICE NIKAD VIŠE NEĆE TUĆI HRVATE: Savez i njegov klub su ga stravično sankcionisali!

Naime, Grezda je posle meča na parkingu stadiona "Rujevica" pesnicom udarao igrača protivničkog tima, a ceo incident zabeležile su sigurnosne kamere

Objavljeno:

Fudbaler Osijeka Eros Grezda moraće da pauzira četiri utakmice, odlučili su disciplinski organi Hrvatskog fudbalskog saveza.

Albanac poreklom iz Đakovice sa Kosova i Metohije suspendovan je zbog udaranja igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka posle polufinalne utakmice hrvatskog Kupa.

Naime, Grezda je posle meča na parkingu stadiona "Rujevica" pesnicom udarao igrača protivničkog tima, a ceo incident zabeležile su sigurnosne kamere.

- Disciplinska komisija odlučila je da Erosu Grezdi izrekne kaznu zabrane igranja na četiri prvenstvene ili kup utakmice. Kazna mu je izrečena zbog toga što je nakon utakmice polufinala kupa između Rijeke i Osijeka izvan igrališta u prostoru stadiona Rijeka fizički napao igrača Rijeke Antonija Mirka Čolaka, čime je počinio prekršaj iz člana 57. Disciplinskog pravilnika HNS-a - navodi se u saopštenju HNS, a prenosi Hina.

Međutim, to nije jedina kazna koju će dobiti, jer je i njegov klub rešio da ga sankcioniše. Osijek ga je ozbiljno udario po "džepu", verovatno za primer ostalima da ovakvi ispadi ne mogu da budu tolerisani, a Grezda će ostati bez 20 odsto primanja narednih godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.