ZVEZDA IZNENADA OSTALA BEZ TRENERA: Nakon osvojene titule, odlučio je da napusti Marakanu!
Foto: Starsport©

odlazak

ZVEZDA IZNENADA OSTALA BEZ TRENERA: Nakon osvojene titule, odlučio je da napusti Marakanu!

Najnovije vesti sa Marakane

Objavljeno:

Crvena zvezda je osvajanjem Omladinske lige Srbije obezbedila učešće u Ligi šampiona za mlade, a bisere rođene 2003. godine i mlađe će naredne sezone predvoditi Marko Neđić, koji je sa njima osvojio Kadetsku ligu Srbije.

Fenomenalan uspeh napravili su omladinci suvereno osvojivši titulu u ligi, ali i time što su ušli među 16 najboljih ekipa na Starom kontinentu. U stopu su ih pratili kadeti koji su takođe postali šampioni Srbije, a koje Marko Neđić podučava već treću godinu, pa će to biti slučaj i naredne sezone.

Talentovani stručnjak će predvoditi dečake rođene 2003. godine i pokušaće da ponovi, pa i nadmaši ovosezonski uspeh, a u tome će mu najvažniji atributi biti igrači poput Mateje Bačanina, Vladimira Miletića, Nikole Stankovića, ali i ostalih crveno-belih bisera.

foto: FK Crvena zvezda

Slavoljub Đorđević koji je odlično radio sa omladincima prethodne sezone ima veliki broj ponuda, a talentovani stručnjak će u narednom periodu odlučiti koji klub će preuzeti, sve u dogovoru sa Crvenom zvezdom.

Podsetimo, čak trojica fudbalera koji su počeli sezonu kod Đorđevića su prebačeni u prvi tim Crvene zvezde - Andrija Katić, Uroš Blagojević i Ilija Babić, dok su Grafičar pojačali - Ričard Odada, Miloš Pantović i Uroš Milovanović.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere - ističe glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.