GRCI JAVLJAJU: Olimpijakos hoće Garsiju!
Foto: Starsport©

tražen

GRCI JAVLJAJU: Olimpijakos hoće Garsiju!

Marinakis i Terzić su u dobrim odnosima, pa se govori o mogućoj pozajmici u crveno-beli deo Atine, a u tom slučaju AEK ostaje bez bilo kakve šanse njegove usluge

Objavljeno:

I dalje traje saga zvana Mateo Garsija...

Dok Dejan Stanković ističe da mu je omaleni Argentinac potreban za narednu sezonu i novi pohod na Ligu šampiona, iz Grčke stižu malo drugačije vesti.

Naime, Sport24 se pozabavio Garsijom i celim slučajem oko njegovog eventualnog transfera i izneo neke detalje koji nisu toliko poznati. AEK po svaku cenu želi da ga se "dokopa", međutim, to neće biti nimalo lako.

Ilija Ivić, sportski direktor AEK-a želi na osnovu dobrih kontakata sa čelnicima Zvezde da izdejstvuje pozajmicu Garsije, međutim, samo prodaja dolazi u obzir.

foto: Starsport©

Takođe i Aris je bio uključen u celu priču, ali zbog zabrane transfera i kazne UEFA, ta mogućnost je propala, pa se ponovo javio i Olimpijakos i zainteresovao za igrača koji je još letos bio blizu prelaska na "Karaiskaki".

Marinakis i Terzić su u dobrim odnosima, pa se govori o mogućoj pozajmici u crveno-beli deo Atine, a u tom slučaju AEK ostaje bez bilo kakve šanse njegove usluge.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.