ČUVENI TRENER OTKRIO DA JE IMAO KORONU: Postoji snimak sa utakmice gde se vidi koliko mi je loše!
Foto: EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

bilo mu je teško

ČUVENI TRENER OTKRIO DA JE IMAO KORONU: Postoji snimak sa utakmice gde se vidi koliko mi je loše!

- Ništa nisam osetio, nikakav ukus. Bio sam u našem trening centru sledeće tri nedelje i onda sam se vratio kući u Torino - rekao je Gasperini

Objavljeno:

Atalantin trener Đan Pjero Gasperini imao je koronavirus na dan druge utakmice sa Valensijom 10. marta u Ligi šampiona.

Mnogi stručnjaci govore kako je baš ta utakmica 19. februara na San Siru jedan od glavnih uzroka katastrofalne situacije u Italiji budući da je 40 hiljada ljudi putovalo u Milano i nazad.

Meč na Mestalli igrao se bez publike i u toj je utakmici Gasperini imao velikih tegoba.

- Razboleo sam se dan pred meč sa Valensijom i baš pred utakmicu mi se stanje pogoršalo. Ukoliko pogledate snimak videćete da se na klupi baš i nisam osećao najbolje. Bio je to 10. mart, kada nisam mogao da spavam i nisam imao temperaturu, ali sam se osećao kao da je imam. Svaka dva minuta sam čuo sirene kola hitne pomoći kao da živim blizu bolnice. Često sam se pitao šta bi mi se dogodilo ukoliko odem u bolnicu. Potom sam 14. marta imao najteži trening ikada, trčao sam oko 10km i još sam sat vremena vozio bicikl. Sve je bilo super - rekao je Gasperini za italijansku Gazetu i dodao:

- Dan posle utakmice od velikog fana Atalante smo dobili Dom Perinjon iz 2008. godine i neku hranu. Probao sam to i rekao da je u flaši voda, a da hrana ima ukus kao hleb. Ništa nisam osetio, nikakav ukus. Bio sam u našem trening centru sledeće tri nedelje i onda sam se vratio kući u Torino. Uredno sam poštovao socijalno distasnciranje sa suprugom i decom. Radili smo testove i kada su stigli potvrđen mi je koronavirus.

Podsetimo, italijanski klub je pobedio 4:1 protiv Španjolaca u prvoj utakmici osmini finala (19. februara) ,a revenš mečom je pobedom 4:3 i potvrdio istorisjki plasman kluba iz Bergama u četvrtfinale nakon čega je fudbalska sezona otišla na pauzu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.