SREO ME JE BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Niste me zvali, jer ste se talili sa provizijama, dečko je bio nepismen...
Foto: Starsport©

otkriva

SREO ME JE BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Niste me zvali, jer ste se talili sa provizijama, dečko je bio nepismen...

Talili su se sa provizijama, dečko je bio nepismen..

Objavljeno:

Rade Bogdanović je čovek koji uvek svojim intervjuima izazova mnogo pažnje, jer priča ono što drugi ne smeju, a prepun je iskustva i raznih dogodovština kojima oduševi sportsku javnost u Srbiji.

Tako je i bilo ovog puta, kada je gostovao Maxbetu, gde je govorio o raznim temema, a dotakao se bivšeg igrača Zvezde, Brazilca Ailtona, koji je došao na Marakanu kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da prikaže ni delić onoga što je radio u Verderu, gde je igrao upravo sa Radetom Bogdanovićem.

– Bilo je neviđenih scena. Mogu da vam pričam o Ailtonu, o noćima provedenim sa onim bucom što ne skida patike i trenerku ni kada spava. Bilo je hiljadu dogodovština. Ailton je malo prolupao kada je napravio dobru priču u Verderu. Čim igrač promeni osam klubova u kojima se zadrži po tri-četiri meseca, to je nenormalno. Odeš iz Verdera i ne napraviš više ništa posle, još završiš na Balkanu – podsetio je Bogdanović da je Ailton potpisao za Crvenu zvezdu:

foto: Printscreen/Twitter/@colovic86

– Sreo me jedan bivši fudbaler Zvezde. Kaže on meni: “Jao, što tebe nismo zvali”. Rekao sam mu: “Normalno, kada ste se talili sa provizijama da mene niste zvali”. Da jesu, rekao bih im da čovek ne zna da piše, dao je punomoć nekim budalama da mu rade sa parama. Završio je u šestoj ligi Nemačke, Turci mu plaćali lizing, a Verder mu je napravio oproštajnu utakmicu da bi imao od čega da živi. Dečko je bio nepismen. Nije to nikakva sramota, posvetio se fudbalu. Međutim, potpisao je nešto za šta nije znao šta potpisuje i tako je i završio - rekao je Bogdanović za Maxbet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.