DA LI FAVR BIVŠI? Mateus je pustio jednu iznenađujuću priču!
Lotar Mateus, Foto: Profimedia

zanimljivo

DA LI FAVR BIVŠI? Mateus je pustio jednu iznenađujuću priču!

"Znam kako idu stvari i o tome ću pričati za nekoliko nedelja. Miran sam i verujem u sebe"

Objavljeno:

Trener Borusije Dortmund Lusjen Favr rekao je danas da ne razmišlja o odlasku iz kluba na kraju sezone i da je njegova izjava pogrešno protumačena.

"Uopšte ne razmišljam o odlasku. Juče smo svi bili razočarani, ali izgleda da su moje reči u intervjuu odmah posle utakmice u mnogim slučajevima pogrešno shvaćene", rekao je Favr.

Borusija je juče izgubila od Bajerna sa 0:1 i sada za minhenskim klubom zaostaje sedam bodova na drugom mestu na tabeli. Do kraja Bundeslige ostalo je još šest kola.

Brojni nemački mediji su spekulisali da će švajcarski trener napustiti Dortmund na kraju sezone, posle njegove izjave nakon utakmice. Upitan da li misli da je taj poraz pokazao da on nema ono što je potrebno Dortmundu da prekine dominaciju Bajerna u Bundesligi, Favr je odgovorio: "To se ovde priča već mesecima".

"Znam kako idu stvari i o tome ću pričati za nekoliko nedelja. Miran sam i verujem u sebe", naveo je on.

Sportski direktor Dortmunda Mihael Cork rekao je za Sport1 da uprava kluba "sigurno ne razgovara" o tome da li bi Favr trebalo da ostane. On je naveo da se Favr sigurno pogrešno izrazio posle utakmice, ali da su nejasnoće sada "vrlo jasno objašnjene".

Borusija Dortmund se drugu uzastopnu sezonu bori za titulu sa Bajernom, koji će najverovatnije osvojiti osmu uzastopnu titulu.

Bild je danas preneo da je uprava Dortmunda prethodnih meseci kontaktirala Nika Kovača, koji je u novembru dobio otkaz u Bajernu.

Kada je Favr nagovestio da bi mogao da ode, legendarni fudbaler Bajerna Lotar Mateus je za Skaj rekao da je, "čim je to čuo, pomislio da će Favr da ode i da će Kovač preuzeti klub".

Favr je rekao da je ta izjava neprihvatljiva.

"Srećan sam u Dortmundu, imam ugovor do 2021. godine i želim da budem na klupi i sledeće sezone", naveo je Favr.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.