GOLEADA U HUMSKOJ NA TRENING UTAKMICI: Stojković i Štulić odsvirali prve note, Savo dao crveni karton Pavloviću!
Foto: Espreso

Test meč

GOLEADA U HUMSKOJ NA TRENING UTAKMICI: Stojković i Štulić odsvirali prve note, Savo dao crveni karton Pavloviću!

U pitanju je trening utakmica između dve ekipe crno-belih

Objavljeno: 12:27h
Aleksa Radosavljević

Fudbaleri Partizana su odigrali međusobnu test utakmicu u Humskoj u sklopu priprema za nastavak sezone posle pauze zbog pandemije.

Savo Milošević je igrače podelio u dve ekipe "crnu" i "belu", a trijumf je pripao belima 3:2.

Bila je ovo prilika da igrači Partizana koliko-toliko odrade nešto jači trening, odnosno meč malo višeg takmičarskog intenziteta s obzirom na dugu pauzu koja je iza njih, a da se opet ne bi izlagali možda i prevelikom naporu, igrala su se 2 poluvremena po 35 minuta.

Prvu veliku šansu imao je Umar Sadik u 7. minutu, pogodio je stativu, a na drugoj strani je upravo on izbacio loptu sa gol linije petom posle suta Strahinje Pavlovića glavom.

U 23. minutu je šutirao Đorđe Ivanović, odbranio je Vladimir Stojković. U 24. minutu mladi Denis Stojkovic, koji je ušao umesto povređenog Lutovca, pronašao je Sadika, ali je ovaj šutirao pravo u Stevanovića.

Prednost beloj ekipi doneo je Filip Stevanović, posle sjajnog prodora po levom krilu šutem u donji levi Stevanovićev ugao.

Sadik se dobrano napromašivao, u 30. minutu mu je Marković spustio loptu, ali je ovaj stopostotnu šansu nekako uspeo da propusti.

Na poluvremenu je golman Stevanović zamenio Stojkovića na golu belog tima, a za crni je branio Popović.

Nažalost po njega, odmah je morao da vadi loptu iz gola, jer je Sadik konačno pronašao mrežu. Asistirao mu je vrlo, vrlo raspoloženi Denis Stojković, za koga deluje da bi mogao da bude ozbiljno pojačanje. Akciju je na maestralan način začeo Natho.

Crna ekipa je u 40. minutu dobila penal, Vitas ga je skrivio, Milošević svirao jedanaesterac, a na 1:2 je smanjio Matić sa bele tačke.

Sredinom drugog poluvremena mladi Nikola Štulić je zamenio Sadika. Bela ekipa je stigla do izjednačenja u 55. minutu, Asano je bio precizan posle lepe akcije.

Crni su ipak uspeli da ponovo povedu. Mladi Štulić je pao u kaznenom prostoru posle kontakta sa Miletićem, a Natho je bio uspešan sa bele tačke.

U 62. minutu, osam minuta pred kraj, mladi Stojković je demonstrirao kakav top krije u nozi, kada je sa 20 metara pogodio stativu, "koja se i dalje trese".

Pavlović je ceo meč bio veoma agresivan, pa je posle nekoliko opomena Savo Milošević morao da mu pokaže put u svlačionicu u 65. minutu.

Sastav jedne ekipe Partizana: Stojković, Lutovac, Ostojić, Vitas, Urošević, Smiljanić, Natho, Marković, F. Stevanović, L. Pavlović, Sadik.

Sastav druge ekipe Partizana: Stevanović, Miletić, Vujačić, Strahinja Pavlović, Brežančić, Lakčević, Asano, Šćekić, Zdjelar, Matić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.