VELIKA FRKA U KLUBU! BIVŠI SELEKTOR POBESNEO: Samo kada bih pomenuo ko je on i čime se bavi, bilo bi dovoljno!
Đorić i Kokeza, Foto: Starsport©

ljut je!

VELIKA FRKA U KLUBU! BIVŠI SELEKTOR POBESNEO: Samo kada bih pomenuo ko je on i čime se bavi, bilo bi dovoljno!

- Međutim, taj koji me hvali je sam organizovao Skupštinu - rekao je Đorić

Objavljeno:

Sloboda iz Užica je proslavila plasman u Srpsku ligu Zapad, ali umesto slavlja i priprema za narednu sezonu, u klubu se događaju ozbiljni potresi.

Predsednik Upravnog odbora Milovan Đorić zajedno sa nekoliko članova napustio je Slobodu, a razlog su nesuglasice sa jednim od članova Upravnog odbora, Nemanjom Nešićem.

– Obavili smo veliki posao u Slobodi, a tu najmanje mislim na plasman u Srpsku ligu. Sredili smo finansijsku situaciju, klub je sada stabilan i to je najbitnije. Međutim, imamo unutrašnjih problema i još ranije sam najavio da ću da se povučem iz kluba – rekao je Đorić za MaxBet Sport.

Zamenik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić prokomentarisao je Đorićev odlazak za Sportski žurnal.

– Moram da istaknem da je Đorić, posebno dragocenim savetima, mnogo pomogao da se Sloboda izgradi na ovaj način. Siguran sam da će ova zajednica imati načina kako da mu se oduži i zavali za sve što je uradio za Slobodu – istakao je Nešić na šta je Đorić imao šta da kaže.

– Nema šta on da me hvali. Samo kada bih pomenuo ko je on i čime se bavi, bilo bi dovoljno. Mene su ozbiljni ljudi zamolili da napravim Skupštinu kluba, trebalo je to da odradimo kada se završi sezona. Međutim, taj koji me hvali je sam organizovao Skupštinu. Žuri mu se da organizuje upravu pre parlamentarnih i opštinskih izbora. Pričaćemo više o tome u četvrtak, organizovaćemo konferenciju za medije – zaključio je Đorić za Maxbetsport.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.