SRPSKI FUDBALSKI KLUB OBJAVIO STRAŠNE VESTI: Tri fudbalera pozitivna na koronavirus!
Foto: Starsport©

novi slučajevi

SRPSKI FUDBALSKI KLUB OBJAVIO STRAŠNE VESTI: Tri fudbalera pozitivna na koronavirus!

- Pod budnim su okom lekara. Niko od njih nema teže simptome i svi se dobro osećaju - rekao je Međedović.

Objavljeno:

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je da su još trojica igrača obolela od koronavirusa, što sada znači da ukupno imaju šestoricu pozitivnih na COVID 19.

- Bili smo upoznati sa situacijom i zbog vidljivih simptoma kod tih igrača nismo iznenađeni. Očekivali smo pozitivne testove kod te trojice fudbalera, iako smo priželjkivali suprotno. Nažalost, sve to dodatno otežava dalje naše funkcionisanje i sprovođenje treninga - rekao je generalni sekretar Novopazaraca Fikret Međedović.

- Nadamo se da ćemo ostati na zadovoljavajućem broju igrača, kako bismo prvenstvo priveli kraju. Taj optimizam baziramo na činjenici da smo radili u odvojenim grupama. Na treninzima i privatno, ostali igrači nisu imali nikakav kontakt sa grupom koju smo pratilI.

Međedović ističe da je zdravstveno stanje svih zaraženih stabilno i da niko nema teže simptome.

- Pod budnim su okom lekara. Niko od njih nema teže simptome i svi se dobro osećaju, pa se nadam da će ubrzo da izađu zdravi i da će da se vrate svojim aktivnostima. Na osnovu svega, verujem da neće biti novih slučajeva korona virusa u našem klubu - kazao je Međedović.

Planirano je da Prva liga Srbije bude nastavljena 30. maja, a Novi Pazar bi trebalo da dočeka Dinamo iz Vranja u 27. kolu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.