Partizan 'završio' najbitniji posao! Pada potpis na tri godine!
FK Partizan, Foto: Starsport©

Sam fudbaler se oglasio

Partizan 'završio' najbitniji posao! Pada potpis na tri godine!

Grobari sada mogu da odahnu

Objavljeno: 23:23h

Partizanov defanzivac koji je od štopera postao desni bek pod vođstvom Zorana Mirkovića i Sava Miloševića - Nemanja Miletić, odlučio je da produži ugovor sa klubom.

Ono što je najavljivano prethodnih sedmica, potvrdio je za Novosti sam fudbaler.

- Razgovarao sam sa šefom i čelnicima kluba o novom trogodišnjem ugovoru. Ostale su praktično još samo neke sitnice tako da mogu da kažem da sve ide ka tome da ćemo nastaviti saradnju i da ću naredne nedelje staviti potpis na novi ugovor - kaže Miletić za Novosti.

Posle skoro dva meseca pauze igrači Partizana su se konačno vratili u trenažni proces.

- Moram da priznam da je sve bilo nekako čudno, ali prilagođavamo se polako. S obzirom na mere kojih se pridržavamo nismo u situaciji da se posvetimo igri i završnici, već samo kondiciji. Nisam baš siguran da li ćemo stići da se spremimo koliko je neophodno, međutim, dobro je što se vraćamo na teren jer bi po meni duža pauza bila pogubna. Iskreno, kod mene ne postoji strah od zaraze koronom, pridržavam se svih mera kao i moji saigrači i zato verujem da nećemo upasti u bilo kakve probleme.

Nemanja Miletić
Nemanja Miletić foto: EPA / Martin Divisek

Srpske fudbalske klubove očekuju još četiri prvenstvena kola, a u Humskoj se nadaju da će do 24. juna odigrati sedam utakmica.

- Sve je bolje od kompletnog prekida, i zato smatram dobrom odluku da se sezona nastavi. Tu smo da treniramo i igramo prema predviđenom programu, a nema sumnje da će nam sve to biti od koristi kada počnu kvalifikacije na evropskoj sceni.

Po završetku prvenstva sledi kraća pauza nego ranije, zatim i okretanje kvalifikacijama za Evropu.

- Kako svi tako i mi. Sve ovo što se dešava je novo za nas. Moram da priznam da mi je početak sezone u Evropi nekako najdraži period godine. Radujem se tom slatkom iščekivanju i već sada uveliko razmišljam o tom novom početku - zaključio je Miletić za Novosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.