VIDAL SREĆAN KAO MALO DETE ZBOG POVRATKA NA TRENINGE: Konačno se vraćamo u normalu!
Vidal sa Mesijem u zagrljaju (naravno, pre korone), Foto: EPA

FUDBAL SE POSTEPENO VRAĆA

VIDAL SREĆAN KAO MALO DETE ZBOG POVRATKA NA TRENINGE: Konačno se vraćamo u normalu!

Igrači Barselone predvođeni Lionelom Mesijem su trenirali na terenima centra "Đoan Gamper", na koje su stigli sami bez prolaska kroz svlačionice

Objavljeno:

Fudbaleri Barselone počeli su ovog petka sa radom pošto je dobijeno odobrenje da se vrate u trening centar kako bi se spremali za nastavak sezone u Španiji.

- Konačno se vraćamo u normalu. Nadamo se da ćemo uskoro moći da se vratimo onome što najviše volimo da radimo - prenela je Marka reči fudbalera katalonskog kluba Artura Vidala.

Igrači Barselone predvođeni Lionelom Mesijem su trenirali na terenima centra "Đoan Gamper", na koje su stigli sami bez prolaska kroz svlačionice.

Dozvoljen je rad u grupama sa po šest igrača, uz propisanu distancu.

Pored rutinskih treninga, fudbaleri tog kluba će biti testirani da bi se ustanovilo u kakvom su stanju posle dva meseca karantina zbog pandemije korona virusa.

Treninzima su se u petak vratili Sevilja, Osasuna i Leganes, dok će Real to učiniti u ponedeljak, ako ne bude pozitivnih na korona virus na testovima koji su radjeni u sredu.

Po pisanju španskih medija, niko od igrača Real Madrida nije imao si,ptome, a trener Zinedin Zidan neće moći da računa na srpskog fudbalera Luku Jovića koji je slomio desnu petu.

Primera bi prema planu trebalo da se nastavi u junu, pred praznim tribinama. Predsednik La lige Havijer Tebas je rekao da nije opcija da se sezona otkaže, a valja podsetiti da se danas saznalo da je levi bek Atletiko Madrida Renan Lodi novi u nizu zaraženih fudbalera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.