RUSI ZVALI IVICU ILIEVA: Lokomotiva je imala sreće!
Ivica Iliev, Foto: Filip Plavčić

BIVŠI SPORTSKI DIREKTOR PARTIZANA REKAO SVOJE

RUSI ZVALI IVICU ILIEVA: Lokomotiva je imala sreće!

Mnogo se prethodnih nedelja u Rusiji priča o Marku Nikoliću, bivšem treneru Partizana

Objavljeno:

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji i dalje svojim savetima i znanjem pomaže pri radu kluba iz Humske 1, oglasio se za ruske medije povodom pisanja o Marku Nikoliću, koji figurira kao naredni trener moskovske Lokomotive.

Nikolić je sa Partizanom osvojio poslednju duplu krunu u sezoni 2016/17, a posle informacija da preuzima Lokose mediji su se obrušili na njega, navodeći da je neiskusan da bi preuzeo toliko veliki klub.

Tim povodom Rusi su zvali Ivicu Ilieva, koji im je sve lepo pojasnio.

- Marko je sjajan taktičar, dobar trener koji iz svakog igrača izvlači 100 odsto mogućnosti. Dobar je motivator, zna kako da radi sa kolektivom, a uz to je savremen i druželjubiv. To je danas retkost - izjavio je Iliev za RB-Sport.

Marko Nikolić
Marko Nikolić foto: Starsport©

Na pitanje novinara da prokomentariše komentare da Nikolić nije trener za Lokomotivu, Iliev je rekao da je Lokomotiva imala sreće u izboru trenera.

- Svako će vam reći da je Nikolić dobar trener, posebno u Srbiji o njemu vlada dobro mišljenje. Lokomotiva je imala sreće, da izabere mladog, a iskusnog trenera. Ja verujem u njega, ovo je dobar korak koji će doneti samo uspehe - dodao je Iliev.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.