Matri otišao u penziju!
Alesandro Matri, Foto: AP

bio je ubitačan strelac

Matri otišao u penziju!

"Kada sam napustio klub nisam dobio mnogo ponuda, a one koje su pristigle nisu bile ubedljive"

Objavljeno:

Nekadašnji fudbaler Juventusa i italijanske reprezentacije Alesandro Matri saopštio je danas da je završio karijeru.Matri je karijeru završio u Breši, gde je igrao kao pozajmljeni igrač Sasuola.

"Mogu reći da sam ostvario snove. Kada sam počinjao nisam mislio da ću imati ovakvu karijeru i osvojiti tri skudeta. Ne mogu da se žalim njenim tokom, a sada sam na kraju puta. Odluku sam doneo na osnovu šestomesečnog iskustva u Breši. Izgubio sam motiv i nisam se dobro osećao na terenu. Nije mi se više igrao fudbal, a nije deo mog karaktera da ostanem u klubu kada ne mogu da pružim ono što je potrebno", rekao je Matri za Skaj Italija.

"Kada sam napustio klub nisam dobio mnogo ponuda, a one koje su pristigle nisu bile ubedljive. Ne želim da pravim budalu od sebe. Nedostajaće mi život fudbalera, ali samo velika ponuda bi mogla da me ponovo pokrene", dodao je 35-godišnji napadač.

On je karijeru počeo u Milanu, ali se proslavio u Kaljariju, gde je od 2007. do 2011. godine u 127 utakmica postigao 36 golova.

Sa uspehom je igrao u Juventusu, sa kojim je u dva mandata osvojio tri titule u Seriji A, Kup i dva Superkupa Italije. On se vratio u Milan, gde je postigao samo jedan gol, pa je igrao na pozajmicama u Fjorentini, Djenovi i Laciju. Za Sasuolo je potpisao 2016. godine.

Za reprezentaciju Italije odigrao je sedam utakmica i postigao je jedan gol.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.