Deki ga je precrtao čim ga je video, a sada ga želi gigant sa Balkana!
Zvezdina ekipa iz ove sezone, Foto: Starsport©

NEOČEKIVANO

Deki ga je precrtao čim ga je video, a sada ga želi gigant sa Balkana!

Nažalost po njega, ima jedan problem

Objavljeno:

Već je poznato da je Hose Alberto Kanjas bivši igrač Crvene zvezde, jer je imao preveliku platu, a nije se pokazao kao neko preterano pojačanje.

Centarlni vezista u ovom trenutku je slobodan u izboru nove sredine i njegovi predstavnici kucaju na vrata mnogih klubova, a prema pisanju grčkog portala Sport Time jedan od njih je i tamošnji velikan Panatinaikos.

Kanjas je u Grčkoj je sa dosta uspeha nosio dres PAOK-a, ali prema navodima istog izvora Panatinaikos nema nameru da igraču, koji će za nekoliko dana prolaviti 33 rođendan, obezbedi godišnja primanja od 500.000 evra. Toliko je Kanjas primao primao u Crvenoj zvezdi.

Panatinaikos aktivno radi na tržištu i ima nekoliko opcija za manevar. Jednu predstavlja mladi vezista Viljareala Manu Morlanes, koga su pokušali da dovedu još u januaru. Na kraju je za PAO dobro ispalo što do dogovora nije došlo, pošto je Morlanes ubrzo doživeo povredu zgloba.

Kanjas je druga opcija u ovom trenutku, ali verovatno i znatno bliža, s obzirom da se radi o slobodnom igraču. Njegova prednost je to što dobro poznaje grčki fudbal, ali bi godine mogle da predstavljaju ključni razlog za odustajanje atinskog kluba. Izvesno je da će Kanjas morati da smanji svoje finansijske prohteve, ali je veliko pitanje da li će i ti biti dovoljno da se privoli grčki klub.

Iskusni Španac ima zavidnu karijeru iza sebe. Počeo je u Betisu, a potom igrao za Svonsi i Espanjol. U PAOK-u je bio tri godine (2016 - 2019), posle čega je prešao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač. Na Marakani je odigrao 21 meč u svim takmičenjima postigavši samo jedan gol.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.