KANGA POSTAJE SLOBODAN IGRAČ: Predsednik može da nađe moj broj!
Gelor Kanga, Foto: Marina Lopičić

transfer na pomolu

KANGA POSTAJE SLOBODAN IGRAČ: Predsednik može da nađe moj broj!

- Primili smo zanimljive ponude iz mnogih zemalja - rekao je mendžer fudbalera

Objavljeno:

Od tragičara do heroja Severa, tako je izgledao put Gelora Kange na Marakani, koja nikada neće zaboraviti neko od spektakularnih pogodaka omalenoh Gabonca, koji bi od sledeće sezone mogao da nastupa u turskom prvenstvu.

Fudbaleru Sparte iz Praga na leto ističe ugovor, pa je veliki broj klubova krenuo u lov na Kangu. Bivši igrač Zvezde iza sebe ima fantastičnu sezonu, postigao je 11 golova i podelio osam asistencija na 24 utakmice za Spartu, koja neće profitirati od trasnfera Kange, za koga se najozbiljnije raspituje Trabzon.

Turci su imali prilike uživo da vide sposobnosti Kange na meču Sparte i Trabzona u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Zbog virusa korona još nisam dostavio turskim klubovima zahtev mog igrača. Velika je prednost to što igraču poput njega ističe ugovor na kraju sezone. Primili smo zanimljive ponude iz mnogih zemalja - rekao je mendžer fudbalera Luis Denol, a preneo Mozzartsport.

I dalje nema zvaničnih ponuda, ali daleko od toga da se ne ispipava teren.

- Ne, još uvek. Zbog toga što je u januaru Kangi za šest meseci isticao ugovor. Zato nije bilo interesovanja za taj proces. Upoznali smo se preko nekih posrednika, ali želim da razgovaram sa predsednikom. Ako je Trabzon ozbiljan u nameri da ga dovede, siguran sam da predsednik može da nađe moj broj telefona i pozove me. Kanga poštuje sve klubove koji ga žele. Isti je slučaj i sa Bešiktašem. Poznajem Edala Torunogularija. Ako žele Kangu, mogu da pronađu moj broj, to je sve što ću reći. Prelazni rok još nije počeo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.