UKINITE FUDBAL DO JUNA 2021. GODINE: Svetska zdravstvena organizacija iznela ekstremni predlog pred UEFA!
UEFA će teško pristati na ovaj predlog, Foto: EPA/Jean-Christophe Bott

Strah od drugog talasa pandemije

UKINITE FUDBAL DO JUNA 2021. GODINE: Svetska zdravstvena organizacija iznela ekstremni predlog pred UEFA!

U SZO razmatraju sve moguće scenarije

Objavljeno:

Svetska zdravstvena organizacija zahteva od UEFA radikalne i ekstremne mere u vezi sa fudbalom, a koje mogu izazvati žestoke posledice po taj sport.

Navodno su iz SZO zatražili da se fudbal ne igra uopšte narednih 18 meseci zbog straha od drugog talasa pandemije koronavirusa za koji se procenjuje da bi mogao da usledi na jesen.

U utorak je održan novi konferencijski sastanak putem video linka između čelnika UEFA i predstavnika nacionalnih saveza, a u sastanak su se uključili i iz SZO odakle je predloženo da fudbala ne bude sve do juna 2021. godine.

Kako navodi italijanska "La Republika" u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji razmatraju sve moguće scenarije u vezi sa pandemijom i strahuje se od drugog talasa, te zbog toga apeluju da se otkažu sve fudbalske utakmice i događaji u narednih 18 meseci.

Ne moramo da vam pominjemo koliko ovo deluje kao ekstremna mera, a i teško da će predlog biti prihvaćen pogotovo jer klubovi i organizacije već trpe ogromne finansijske gubitke što za sada tek mesec dana nema takmičenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.