Nemanja Matić i Milan - gotovo je!
Nemanja Matić, Foto: Starsport©

NEMA VIŠE NAGAĐANJA

Nemanja Matić i Milan - gotovo je!

Pričalo se o njegovom potencijalnom odlasku u Inter, to je propalo, a sada je došlo i do epiloga razgovora sa Rosonerima

Objavljeno: 22:01h

Sezona po Nemanju Matića nije počela nimalo dobro, bio je stavljen u zapećak kod trenera Ole Gunara Solskjera, ali je posle povrede Skota Mektomineja ponovo dobio šansu i iskoristio je na pravi način.

Mančester junajted je odlučio da aktivira mogućnost i produži saradnju sa srpskim vezistom na još godinu dana, ali sada su na površinu izašle informacije da je prethodno Matić bio u ozbiljnim pregovorima sa italijanskim gigantom Milanom.

Kalčomerkato otkriva kako je Zvonimir Boban bio posrednik u potencijalnom dolasku Matića u grad mode, ali je sve palo u vodu kada je Milan odlučio da mu uruči otkaz.

Istina, Milan bi imao i potencijalno još jedan veliki problem, a to su Matićeva primanja, ali je priča stopirana ponajviše zbog njegovih dobrih igara koje su se podudarile sa Bobanovim odlaskom.

Milan je sada odlučio da promeni taktiku, da dovodi mlađe igrače, a ne skupe veterane, ali ostaje da vidimo šta nas čeka do kraja leta i prelaznog roka koji će posle prestanka pandemije koronavirusa biti znatno interesantniji nego neki prethodni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.