Ričmond Boaći - jedno od najvećih fudbalskih razočaranja!
Ričmond Boaći, Foto: Starsport©

tako kaže specijalizovani portal

Ričmond Boaći - jedno od najvećih fudbalskih razočaranja!

Nepopularna lista...

Objavljeno: 17:06h

Specijalizovani fudbalski portal Squawka napravio je listu igrača koji su bili velike nade u video igrici "Fudbal menadžer" i za koje se smatralo da će postati velike zvezde svetskog fudbala.

Među njima se našlo ime napadača Crvene zvezde - Ričmonda Boaćija.

Daleko od toga da je Boaći totalno podbacio, pošto je jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba sa Marakane, ali nije postao elitni fudbaler, kako se projektovalo.

– Fudbal menadžer nije jedini koji je mislio da je Boaći “zlatno jaje” i da može da se razvije u jednog od najsmrtonosnijih golgetera. Fudbaler iz Gane je bio elitni talenat koji je prošao kroz akademiju Đenove i posle dve uspešne pozajmice u Sasuolu, oteo ga je Juventus. U žestokoj konkurenciji u Torinu, Boaći nije uspeo da podigne svoj status dovoljno da debituje i sada igra za beogradsku Crvenu zvezdu – objasnili su na Squawka.com.

Osim Boaćija, na ovom spisku se nalaze Karlos Fijero, Erik Tores, Adrijan, Kuma Babakar, Gaj Asulin, Jaja Sanogo, Dorija, Lukas Romero, Gaston Romero, Žoel Valensija, Velington Nem, Rajan Gauld, Brajan Rabeljo i Đino Peruci.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.