GAĆINOVIĆ OBJASNIO KAKO SAD IZGLEDAJU TRENINZI U NEMAČKOJ: Veći klubovi su skupili 20.000.000 evra i dali ih manjim
Foto: Adria Media TV

SRBIN IMA REČ

GAĆINOVIĆ OBJASNIO KAKO SAD IZGLEDAJU TRENINZI U NEMAČKOJ: Veći klubovi su skupili 20.000.000 evra i dali ih manjim

- Iz kluba se trude da možemo što više stvari da pokrijemo. Trude se da radimo što više sa loptom - rekao je

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, koji nastupa za nemački Ajntraht iz Frankfurta u razgovoru za TV Arenasport je pričao o tome kako mu je bilo da se vrati treninzima posle 14 dana izolacije zbog koronavirusa.

- Iz kluba se trude da možemo što više stvari da pokrijemo. Trude se da radimo što više sa loptom, do skoro smo bili u obaveznoj izolaciji, jer su dva igrača bila pozitivna. Izolacija se završila pre par dana kada smo počeli da treniramo u manjim grupama. Svako ima veliki prostor, svi smo na distanci, trudimo se da maksimalno ispoštujemo sve što traže od nas.

- Dobili smo plan kog moramo da se pridržavamo, a i Andreja Milutinović je poslao plan čega svi reprezentativci treba da se pridržavaju, tako da smo kombinovali oba plana. Kostić i ja smo se pridržavali njegovog plana jer je dosta taži i dosta nam je značio kad smo se vratili. Jako je nezgodno da odmah uđeš u treninge sa dosta šuteva, sa kojima su neki igrači odmah imali problema. Mi smo dovoljno radili u tom periodu, tako da za sada ih mi nismo imali, iako je stvarno nezgodno. Super se osećamo.

Osvrnuo se i na situaciju u kojoj fudbaleri širom sveta moraju da se odriču dela svojih zarada jer su klubovi u problemu pošto ne zarađuju od prodaje karata.

- Nisu iste plate u Bajernu i u nekim manjim klubovima, na primer iz druge lige, gde igračima i nije toliko lako da se odreknu dela zarade. Klubovi iz Lige šampiona u Nemačkoj su skupili 20.000.000 evra da daju manjim klubovima. To je divan znak pažnje, koji će puno značiti klubovima koji su u debelom finansijskom minusu - podvukao je Gaćinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.