MARKO JANKOVIĆ ZAROBLJEN U ITALIJI: Objasnio je i zašto nije uspeo da se vrati u Crnu Goru kod porodice!
Marko Janković, Foto: Adria Media TV

DRŽI SE, MARE!

MARKO JANKOVIĆ ZAROBLJEN U ITALIJI: Objasnio je i zašto nije uspeo da se vrati u Crnu Goru kod porodice!

- Pozdrav svima. U Italiji je situacija dosta loša, svakog dana raste broj smrtnih slučajeva i zaraženih osoba. Stanje je alarmantno - istakao je

Objavljeno:

Marko Janković, bivši fudbalero Partizana se trenutno nalazi u Italiji, u Ferari. Fudbaler SPAL-a na pozajmici u Krotoneu objasnio je zbog čega nije mogao da se vrati u Crnu Goru gde mu se nalazi kompletna porodica.

- Pozdrav svima. U Italiji je situacija dosta loša, svakog dana raste broj smrtnih slučajeva i zaraženih osoba. Stanje je alarmantno, karantin je 24 časa dnevno, ne znamo kako će se situacija razvijati - rekao je Janković.

Ostao si u Ferari, ali si zbog porodice upućen u dešavanja u Crnoj Gori. Šta se tamo dešava?

- Moji su u Crnoj Gori, ozbiljno su shvatili situaciju, u karantinu su. Svi zajedno čekamo da se sve vrati u normalu i samo se nadamo da će to biti što je brže moguće.

Da li si u kontaktu sa ljudima iz kluba? Kakve ste dobili instrukcije?

- Zabranili su nam da idemo kućama, jer su mislili da će to da traje samo nekoliko dana, a već posle nekoliko dana je država zatvorila granične prelaze, pa jednostavno ne možemo da idemo kući. Samo možemo da budemo strpljivi i odgovorni.

Razmišlja li se u Italiji o fudbalu u ovom momentu?

- Svakodnevno vodimo razgovore, da li će se uopšte sezona nastaviti. To zavisi i od dužine trajanja koronavirusa. Neke prognoze su takve da će trajati još tri, četiri nedelje. Krajem maja bi moglo da se počne sa treninzima, do sredine jula bi mogla da se završi sezona. Bitno je da se zna ko je prvi, ko ispada iz lige. Sve što je u našoj moći, mi ćemo da uradimo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Arenasport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.