LUDI DANI ZA MARKA NIKOLIĆA: Novi veliki preokret - konačno će voditi tim u Ligi šampiona!
Marko Nikolić, Foto: Starsport©

SREĆNO!

LUDI DANI ZA MARKA NIKOLIĆA: Novi veliki preokret - konačno će voditi tim u Ligi šampiona!

Ako se ovo obistini, po prvi put bi se dokopao ovog takmičenja, bar kada je grupna faza u pitanju

Objavljeno:

Puno se pričalo prethodnih dana o Marku Nikoliću, bivšem treneru Partizana i Videotona, koji je trebalo da pojača moskovsku Lokomotivu.

Međutim, onda su se pojavile oprečne informacije, da stari trener još ostaje, kao i to da bi Sjomina na klupi mogao da zameni Portugalac Pedro Martinš.

Jesu pojedini čelnici Lokomotive to demantovali, ali jasno je da to ne znači previše, jer je manir većih klubova da uvek negiraju dok se posao i ne dogodi. Juri Sjomin se i dalje vodi kao šef struke, ali teško da će se tu još dugo zadržati....

Marko Nikolić
Marko Nikolić foto: News1/Dado Djilas

Ako Nikolić jeste dogovorio sve sa Lokomotivom, onda je u poslednja 24 časa čuo dve sasvim prijatne vesti za njega. Prva i najvažnija: ugledni ruski novinar Ivan Karpov, koji važi za ozbiljnog „insajdera“ u sportskim krugovima najveće zemlje sveta, tvrdi da se prvenstvo neće nastaviti:

- Fudbalsko prvenstvo se neće nastaviti, to je 90 odsto sigurno. Tabela će biti zaključena sa 22. kolom. Lokomotiva će kao drugoplasirana ići u Ligu šampiona - objavio je Karpov.

Dakle, Nikolić će po prvi put konačno igrati Ligu šampiona, naredne sezone, naravno, pod uslovom da Sjomin ne ostane, a da ni Martinš ne prihvati poziv, ako poziva uopšte i ima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.