PRESTANITE DA GA NAPADATE! Nije pobegao iz karantina! Naša majka ima rak!
Gonzalo Iguain je na udaru javnosti jer je napustio obavezni karantin, Foto: AP/Alessandro Di Marco

na udaru isto kao i jović

PRESTANITE DA GA NAPADATE! Nije pobegao iz karantina! Naša majka ima rak!

Oglasio se brat fudbalera Juventusa zbog napada na njega da se oglušio o propise

Objavljeno:

Gonzalo Iguain se našao na udaru javnosti, baš kao Luka Jović u Srbiji, zbog toga što je napustio obavezni karantin u Torinu i privatnim avionom otputovao u rodnu Argentinu.

Iako je na testovima pokazano da nema koronavirus i da su samo Dibala, Rugani i Matuidi pozitivni od igrača "Stare dame", svim ostalima je bio naređen obavezan karantin od 14 dana.

Međutim, iskusni argentinski napadač to nije poslušao i odlučio je da otputuje u rodnu zemlju što je izazvalo brojne napade na njega uz optužbe da je time ugrozio zdravlje drugih ljudi.

Gonzalo Iguain je otišao u rodnu Argentinu zbog teško bolesne majke
Gonzalo Iguain je otišao u rodnu Argentinu zbog teško bolesne majkefoto: AP/ Luca Bruno

Ipak, on je imao lične i porodične razloge da to učini, koji se mogu uzeti kao opravdani, što je izneo u javnost njegov rođeni brat Nikola.

- Naša majka, kao i mnogi drugi na svetu, se bori sa bolesti koja se zove rak. Tim ljudima očigledno nije stalo do zdravlja moje majke, već samo do magične reči, koja je u ovom slučaju 'Iguain'. Takav je biznis - napisao je Nikola Iguain na Fejsbuku.

- Moj brat Gonzalo je putovao uz dozvolu kluba, sa sertifikatom koji dokazuje da nema koronavirus. On nije pobegao (iz karantina), okej? Otišao je da bi bio sa našom majkom u ovoj nezahvalnoj situaciji.

Podsećamo da on nije jedini igrač Juventusa koji je napustio karantin, jer su uz dozvolu kluba Italiju napustili i Kristijano Ronaldo, Sami Kedira i Miralem Pjanić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.