SAD SMO SVI JEDAN TIM! Ben se javio iz kućnog karantina porukom za sve u Srbiji!
El Fardu Ben je istakao da je njegova porodica dobro, Foto: Emilija Jovanović

to je jedino rešenje

SAD SMO SVI JEDAN TIM! Ben se javio iz kućnog karantina porukom za sve u Srbiji!

Najbolji strelac crveno-belih apeluje na građane da poslušaju propise i preporuke nadležnih institucija

Objavljeno:

Za razliku od određenog dela građana koji se i dalje oglušavaju o preporuke i instrukcije nadležnih organa, igrači srpskih klubova se decidno pridržavaju naredbi i propisa Vlade Srbije o strogom kućnom karantinu i minimalnim izlascima van.

Propise poštuje i najbolji strelac Crvene zvezde El Fardu Ben koji je na Instagramu sa svojim pratiocima podelio kako provodi vreme u kućnoj samoizolaciji.

- Moja porodica i ja smo dobro. Svi smo živi i zdravi, hvala Bogu. Od prvog dana poštujem propise, ostajao sam kod kuće i provodim vreme sa svojom decom. Igramo se i družimo međusobno, treniram po uputstvima naših trenera - rekao je Ben.

On je još jednom apelovao na narod da se pridržava preporuka vlasti i da ne učestvuje svojim neodgovornim ponašanjem u širenju koronavirusa koji je paralisao čitavu planetu i ugrozio živote ljudi.

- Hoću da kažem svima da treba da poštujete pravila izdata od strane države, u kojoj god zemlji da se nalazite. Ostanite kod kuće, održavajte higijenu, perite ruke, vežbajte i ostanite informisani povodom situacije. Svi smo sada jedan tim. Čuvajte sebe i sačuvaćete druge - poručio je Ben.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.