NIJE SE ODVAJAO OD CIGARETE, IZGLEDAO JE KAO DA NAM JE ĆALE: Piter Krauč se setio bivšeg igrača Zvezde - presmešno!
Piter Krauč, Foto: AP

CARSKA IZJAVA

NIJE SE ODVAJAO OD CIGARETE, IZGLEDAO JE KAO DA NAM JE ĆALE: Piter Krauč se setio bivšeg igrača Zvezde - presmešno!

Hit nad hitovima od intervjua

Objavljeno:

Robert Prosinečki je pred sam kraj karijere jednu sezonu bio član engleskog Portsmuta, a iako se tamo nije dugo zadržao, bivši saigrači ga itekako pamte.

Za navijače je legenda i smatraju ga za jednog od najvećih igrača u istorijikluba.

Legendarni Piter Krauč se pje tri godine za ugledni FourFourTwo prisetio Prosinečkog, s kojim je delio svlačionicu u sezoni 2001./2002.

201 centimetar visoki napadač Žutog se seća najviše po jednom poroku - pušenju.

- Pušio je pre utakmice, na poluvremenu, tokom tuširanja, nakon utakmice... Jednostavno se nije odvajao od cigareta. I to crveni Marlboro, bilo je potpuno neverovatno. Mislim da sam dao 19 golova te sezone, a Robi mi je gotovo svaki servirao kao na tacni. Nije mnogo pričao, ali razumeo je mnogo više nego što je ostavljao dojam da razume. S njim ste mogli da pričate i odgovarao bi na savršenom engleskom, ali kada biste mu rekli da se vrati u odbranu, pravio se da ne razume - kroz smeh je zaključio slavni Englez.

Gari O'Nil je bio klinac kad je Prosinečki došao u Portsmut. Imao je samo 19 godina i sumnjao je o mogućnostima tada 32-godišnjeg Hrvata. Ubrzo se uverio da je Žuti genije.

- Kad je došao kod nas, bilo mi je smešno. Mislio sam da je smeće od igrača. Lik se nije odvajao od cigarete. Na treningu je izgledalo kao da igram s ocem. Nije mogao da trči, ali s loptom u nogama bi zaustavljao dah. Bio je starac kad nam je došao, ali i dalje je bio veličanstven - rekao je O'Nil za talkSPORT.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.