GOLMAN BOSNE ISPROZIVAO PROSINEČKOG: Robi je pokazao dva lica - jedno u javnosti, drugo u razgovoru sa mnom!
Foto: Profimedia

nisu se slagali

GOLMAN BOSNE ISPROZIVAO PROSINEČKOG: Robi je pokazao dva lica - jedno u javnosti, drugo u razgovoru sa mnom!

Po njegovom mišljenju, plasman na EURO mora biti prioritet u BiH

Objavljeno:

Asmir Begović, čuvar mrežekoji je trenutno rezerva u Milanu, biće na raspolaganju novom selektoru, Dušanu Bajeviću, u utakmicama baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020, prvo protiv Severne Irske u Zenici, a onda eventualno u finalu protiv Republike Irske ili Slovačke.

Na njegov povratak najviše je uticao odlazak Roberta Prosinečkog sa klupe, što je i sam naveo u razgovoru za "Dnevni avaz". - Nedavno su mi u poseti bili selektor Dušan Bajević i njegovi pomoćnici. Moram priznati da mi je drago da je tako, da je selektor odlučio obilaziti igrače, razgovarati s nama otvoreno, to je najbolji način. Ja sam uvek tu bio za reprezentaciju, ali je prošli selektor pokazao dva lica. Jedno u javnosti i jedno u razgovoru sa mnom, a to nisam zaslužio.

foto: EPA/Fehir Demir

Po njegovom mišljenju, plasman na EURO mora biti prioritet u BiH. - Sada je najbitnije da zbijemo redove, da rešimo probleme i okrenemo se utakmicama baraža. Svima nam je san igrati na Evropskom prvenstvu i imamo priliku da ga sami sebi ispunimo.

U Milanu nastupa sa Radetom Krunićem, takođe reprezentativcem BiH.

- Rade je zaista odličan momak. Plus, tu je još nekoliko igrača koji govore našim jezikom, tako da najviše vremena provodimo zajedno. Takav je i Ante Rebić, a o Zlatanu Ibrahimoviću je suvišno govoriti. On je poseban autoritet u svlačionici i na terenu i mislim da je doneo drugu dimenziju u ekipi, koja sada igra mnogo bolje u odnosu na period pre nas - zaključio je Beogić u razgovoru za sarajevski list.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.