OTKAZANA JOŠ JEDNA UTAKMICA SRPSKIH FUDBALERA: FSS potvrdio da se ni ovaj meč neće igrati u junu!
Srpski fudbaleri neće igrati prijateljski meč protiv Rusije, Foto: Starsport©

Sve se poremetilo

OTKAZANA JOŠ JEDNA UTAKMICA SRPSKIH FUDBALERA: FSS potvrdio da se ni ovaj meč neće igrati u junu!

Bilo je za očekivati da se ovako nešto dogodi

Objavljeno:

Pandemija koronavirusa i vanredno stanje i situacija u svetu potpuno su poremetili sportske događaje koji su predviđeni za naredne mesece, počevši od otkazivanja Evropskog prvenstva u fudbalu.

Niko više ne zna ni kada će se nastaviti prekinuta sezona u svim takmičenjima, a kamoli šta će biti sa onim događajima koji su planirani za maj, jun ili jul mesec.

Između ostalog otkazuju se i brojne utakmice, pa je tako otkazan i prijateljski meč između Srbije i Rusije koji je trebalo da se igra u Sankt Peterburgu 6. juna kao pripremni duel za EURO koji je na kraju otkazan.

Jovan Šurbatović je potvrdio da je utakmica otkazana
Jovan Šurbatović je potvrdio da je utakmica otkazanafoto: Fonet / Nenad Orević

- Pomeranje kalendara automatski znači da se otkazuje prijateljska utakmica sa Rusijom, planirana za 6. jun ove godine. Mi sa Rusima imamo čvrst ugovor i sasvim je izvesno da ćemo tu utakmicu odigrati u nekom drugom terminu - rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

Ipak, ako se situacija bude smirila prema očekivanjima, u to vreme nije da neće biti fudbala pošto će u tom periodu najverovatnije selekcija Srbije igrati baraž meč protiv Norveške u Oslu, a potencijalno kasnije i finale za odlazak na EURO koji je pomeren za narednu godinu.

Kako se može čuti kao potencijalni datumi odigravanja polufinala baraža se pominju 2. i 3. jun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.