KLOPOVI PLANOVI ŠOKIRALI FUDBALSKI SVET: Kultni junak Liverpula stavljen na transfer listu, a to nije jedini šok!
FK Liverpul, Foto: EPA

RASTAJE SE TIM ŠAMPIONA EVROPE

KLOPOVI PLANOVI ŠOKIRALI FUDBALSKI SVET: Kultni junak Liverpula stavljen na transfer listu, a to nije jedini šok!

Dva veoma važna fudbalera, koja su imala određene probleme

Objavljeno: 20:47h

Liverpul je na vrhu Premijer lige sa laganih 25 poena prednosti u odnosu na Mančester Siti, ali Jirgen Klop je već utvrdio za koga smatra da ima viška u odnosu na zahteve.

Prema pisanju Mirora, šestorica igrača koji bi mogli da napuste Enfild su Loris Karijus, Nataniel Klajn, Dejan Lovren, Nabi Keita, Džerdan Šaćiri i Divok Origi.

Za neke od nabrojanih igrača nećete doživeti šok, ali dvojac Nabi Keita i Divok Origi verovatno će iznenaditi navijače.

Keita se pridružio Redsima 2018. godine iz RB Lajpciga i mnogi su očekivali da će postati zvezda u veznom redu. Međutim, povrede su pustošile Gvinejca od njegovog transfera i on je bio ograničen da pokaže šta može da učini.

Igrači poput Vajnalduma i Kurtisa Džonsa počeli su da se uspostavljaju u ekipi potencijalno ne ostavljajući mesta 25-godišnjaku.

Origi je uspeo da se etablira kao kultni junak među navijačima zahvaljujući onim legendarnim golovima u prošlosezonskoj Ligi šampiona.

Džerdan Šaćiri je još jedan napadač kom je teško da se probije pored Sadija Manea, Roberta Firmina i Mohameda Salaha. Švajcarac je uživao u sjajnom startu u Liverpulovoj karijeri, a prva sezona donijela mu je dva pogotka protiv gorkog rivala Mančester junajteda.

Švajcarski internacionalac je do sada nastupio na samo šest utakmica Premijer lige ove sezone, a izvan je ekipe već duže vreme.

Natanijel Klajn i Dejan Lovren dve su odbrambene opcije koje bi trebalo da napuste klub, a u slučaju Klajna on nije igrao u ligi za Liverpul od 2018. godine.

Dejan Lovren i Džerdan Šaćiri, više u centru pažnje van terena nego na njemu
Dejan Lovren i Džerdan Šaćiri, više u centru pažnje van terena nego na njemu foto: Printscreen/Instagram

Lovren ima češću ulogu, ali čvrsto zaostaje za Džoom Gomezom, Virdžilom van Dajkom i Džoelom Matipom. Konačni igrač je Loris Karijus koji nije igrao za klub od kobnog finala Lige šampiona 2018. u Kijevu. Karijus je napravio nekoliko grešaka u porazu od Real Madrida od 3: 1 i od tada nije nastupao za klub.

Od tada je bio na pozajmici u turskom Bešiktašu, ali spreman je vratiti se u Liverpool ovog ljeta, unatoč glasinama u vezi s obvezom kupovanja u iznosu od 7,25 milijuna funti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.