BIO NA PROBI, PA OPLEO PO PARTIZANU: Savo me je hvalio i obećao ugovor, ali se onda dogodilo nešto neobjašnjivo!
Foto: Starsport©

izjava

BIO NA PROBI, PA OPLEO PO PARTIZANU: Savo me je hvalio i obećao ugovor, ali se onda dogodilo nešto neobjašnjivo!

Škrbić je za Zrinjski odigrao tri meča i postigao jedan gol i to na debiju protiv Čelika u pobedi od 2:0.

Objavljeno:

Tokom zime je pokušao da se nametne treneru Partizana, Savu Miloševiću, bio je blizu ugovora sa crno-belima, međutim karijeru je ipak nastavio u drugom klubu.

Novi napadač Zrinjskog, Miljan Škrbić, podsetio se na sedmodnevni boravak u Antaliji sa Partizanom i priznaje da ne zna zašto nije potpisao ugovor.

– Sa njima sam bio u Antaliji oko nedelju dana. Posle moje epizode u Turskoj sam ostao bez kluba, polusezonu sam trenirao sam, individualno i iskreno moja fizička sprema nije bila na najvišem nivou. Ipak, dobio sam pohvale od kompletnog stručnog štaba kao i trenera Miloševića, ali na kraju nije došlo do dogovora. Iskreno, ne znam zašto. Pričao sam sa ljudima, bilo mi je rečeno da ću sigurno dobiti ugovor i da ću postati igrač Partizana, ali šta se desilo verujte ne znam. No opet ponavljam, da je svako zlo za neko dobro. Nimalo ne žalim što sam ovde u Mostaru, naprotiv - izjavio je Škrbić za sportsport.ba.

foto: Starsport©

Nakon mesec i po dana u novoj sredini Škrbić ima dovoljno materijala da uporedi srpski i bosanskohercegovački fudbal.

– Moram reći da je u zadnjih nekoliko sezona u Srbiji Crvena Zvezda svet za sebe, napravili su fantastične rezultate, imali sjajnih nastupa u Ligi šampiona, a i Partizan je igao Ligu Evrope pa se mora reći da su oni ipak dimenzija više. Ovde takođe ima odličnih timova i igrača i izuzev ta dva kluba razlike nisu velike, no Zvezda i Partizan su ti koji čine razliku. Možda nisam još uvek previše kompetentan da komentarišem Premijer ligu BiH, ali zaista vidim kvalitet i među ekipama i igračima. Mislim da bi trebalo da se obrati veća pažnja na ovu lig u - dodao je bivši fudbaler OFK Beograda, Krškog i Giresunspora.

Škrbić je za Zrinjski odigrao tri meča i postigao 1 gol i to na debiju protiv Čelika u pobedi od 2:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.