SAD SU NAŠLI DA NE BUDU LENJI: Crnogorci ne prestaju da treniraju uprkos zabrani zbog koronavirusa!
Foto: Profimedia

apel

SAD SU NAŠLI DA NE BUDU LENJI: Crnogorci ne prestaju da treniraju uprkos zabrani zbog koronavirusa!

Iako je Ministarstvo sporta i mladih uputilo dopis svim savezima da se obustave treninzi u svim starosnim kategorijama postoje klubovi koji to nisu ispoštovali

Objavljeno:

Fudbalski savez Crne Gore pozvao je danas sve klubove da obustave trenažni proces.

Iako je Ministarstvo sporta i mladih uputilo dopis svim savezima da se obustave treninzi u svim starosnim kategorijama postoje klubovi koji to nisu ispoštovali.

„Vijesti“ prenose da je Iskra iz Danilovgrada danas odradila trening, OFK Titograd ima zakazan trening u sredu, a najavljeno je i okupljanje fudbalera Budućnosti radi dogovora sa stručnim štabom oko narednih koraka.

– Poštujući Naredbu za preduzimanje privremenih mera za sprečavanje importacije i širenja COVID-19 Ministarstvo sporta i mladih uputilo je dopis svim sportskim savezima u zemlji kojim obavezuje sportske klubove da obustave trenažni proces u svim uzrasnim kategorijama.

Shodno dopisu Ministarstva sporta i mladih FSCG poziva sve klubove da obustave trenažni proces i u potpunosti se pridržavaju mera prevencije koje su propisane odlukom Vlade Crne Gore, navedeno je u saopštenju FS Crne Gore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.