NORVEŽANI VEĆ POČELI DA KUKAJU PRED DUEL SA SRBIJOM: Dobro poslušajte njihov 'plač' pred baraž za EURO 2020!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

HM...

NORVEŽANI VEĆ POČELI DA KUKAJU PRED DUEL SA SRBIJOM: Dobro poslušajte njihov 'plač' pred baraž za EURO 2020!

Ko smatra da će izgubiti, ima pravo da se ljuti...

Objavljeno:

Pred utakmicu između Norveške i Srbije koja će, kako smo vam već pisali, biti odigrana u Oslu pred praznim tribinama zbog koronavirusa, u ovoj državi vlada mnjenje da je to prednost našeg nacionalnog tima pred baraž za EURO 2020.

- Danima su pričali da bi veliki hendikep bio da igraju pred praznim tribinama. Ovde vlada euforija, svi veruju da mogu da pobede Srbiju i prvi put od 2000. plasiraju se na neko veliko takmičenje, a odluka da se igra bez navijača svakako ide u našu korist - kaže Zajić koji je posle decenije igranja u Norveškoj ostao u toj skandinavskoj zemlji i danas radi kao trener Sandnes Ulfa.

Zajić je dodao još i da Norvežani "kukaju" nad svojom sudbinom.

- Narodski rečeno - kukaju. Pripremali su spektakl, videli su veliku šansu da uz pomoć publike preskoče prvu prepreku u baražu... Iz Saveza potenciraju da su uložili ogroman napor u organizaciju meča, kao i da će izgubiti mnogo novca. Ipak, svesni su da je zdravlje najvažnije i nema im druge osim da se pomire sa odlukom nadležnih. Naravno, sve će uraditi i da u tišini Uleval stadiona pobede, ali smatram da je naš tim u prednosti i da nam odluka barem malo ide u korist - naglasio je Zajić za Sportklub.

Susret između Norveške i Srbije na programu je 26. marta od 18 časova, a pobednik tog duela u borbi za plasman na EURO 2020 će 31. marta dočekati boljeg iz utakmice između Škotske i Izraela, koja je i dalje pod velikim znakom pitanja, jer su Izraelci u panici zbog virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.