ZVEZDA I BEN SE SPOREČKALI OKO 100.000 EVRA: Ovo je epilog dogovora između Afrikanca i uprave crveno-belih!
El Fardu Ben, Foto: Starsport©

NAJNOVIJA VEST

ZVEZDA I BEN SE SPOREČKALI OKO 100.000 EVRA: Ovo je epilog dogovora između Afrikanca i uprave crveno-belih!

Posle odličnih igara i 13 prvenstvenih golova, iako nije bio registrovan za Ligu šampiona, Ben je imao određene finansijske zahteve

Objavljeno:

Crvena zvezda i El Fardu Ben su napokon pred nastavkom berićetne saradnje koja je Delijama u poslednjih dve godine donela mnogo sreće.

Posle dva meseca intenzivnih pregovora, oko kojih su čak i mediji i navijači lobirali u korist Afrikanca, reprezentativac Komorskih Ostrva uskoro bi trebalo da potpiše novi, dvogodišnji ugovor sa srpskim šampionom, prenosi Sportski Žurnal.

Posle odličnih igara i 13 prvenstvenih golova, iako nije bio registrovan za Ligu šampiona, Ben je imao određene finansijske zahteve.

Želeo je godišnju platu od 700.000 evra, a Zvezda je nudila 100 hiljada manje objasnivši da je to trenutni limit, tačnije, da niko neće biti plaćeniji od te cifre.

Ipak, zainteresovane strane su se našle na pola puta. Prema informacijama Sportskog Žurnala Ben će na Marakani zarađivati 650.000 evra uz dodatak da bi kroz bonuse lako mogao da poboljša zaradu. To će, naravno, zavisiti i od timskog i individualnog učinka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.