PIO JE 10 PIVA DNEVNO, PUŠIO I PROPAO: Sisinjo je dotakao dno života, a onda ga je spasila jedna žena!
Sisinjo, Foto: Printscreen/Youtube

bio je velika zvezda

PIO JE 10 PIVA DNEVNO, PUŠIO I PROPAO: Sisinjo je dotakao dno života, a onda ga je spasila jedna žena!

Umalo je sve proćerdao

Objavljeno:

Nekadašnji desni bek Real Madrida i brazilske reprezentacija Sisinjo napisao je kolumnu o problemima sa alkoholizmom koje je imao, kao i lošim životom koji je vodio.

U Madrid je došao kao naslednik Mičela Salgada posle sjajnog nastupa na Svetskom prvenstvu, ali problemi su ga sputali da ispuni svoj potpuni potencijal.

- Počeo sam da pijem sa 13, 14 godina, kada sam otišao u Botafogo de Ribeirao Preto. Rekli su mi da je pivo dobro, pa sam ga pio. Sve je počelo prvim pićem i nije stalo dok sam napunio 30 godina. Skoro 20 godina sam bio pijanac - otkrio je Sisinjo.

Rekao je da je pio deset piva dnevno i da je pušio.

- I pušio sam. Pušio sam 11 godina, od 1999. do 2010. Pušio sam samo kada sam pio, ali pogledajte koliko sam pio... Po ceo dan.

Na početku karijere u Realu igao je sjajno, ali posle jedne polusezone je skrajnut...

- Oduvek sam voleo fudbal. Kada vam Bog podari umeće i ne znate kako da ga koristite, onda nešto nije u redu. Nisam imao nikakvu želju da izađem na teren, da treniram, da se koncentrišem. Imao sam 30 godina i igrao sam za Romu tada, 2010. godine - dodao je Sisinjo.

Život mu je spasila njegova supruga...

- Ona me je ohrabrila i zadala mi određene principe, kojima me je orijentisala ka Bogu, tako da sam tada doživeo svoju transformaciju - istakao je Brazilac.

Želi da svojim iskustvom pomogne mladima...

- Fudbal je bio faza u mom životu. Sada mi je 'zadatak' da širim svoje iskustvo i pomognem ljudima da ne krenu istim putem kojim sam ja. Držim motivacione govore. Nisam trenutno u poziciji da se bavim fudbalom, ne razmišljam više kao fudbaler i moje telo se na to naviklo - podvukao je Sisinjo.

Sisinjo posle svega nema nikakvih finansijskih problema jer je deo od velikog novca koji je zarađivao davao svom ocu koji ga je pametno investirao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.