KOSTIĆ I SILVA SPREČILI ČUDO U SALCBURGU: Ajntraht poslednji učesnik 1/8 finala Lige Evrope!
Filip Kostić slavi gol Andrea Silve sa saigračima, Foto: EPA/Andreas Schaad

Odigran odloženi meč

KOSTIĆ I SILVA SPREČILI ČUDO U SALCBURGU: Ajntraht poslednji učesnik 1/8 finala Lige Evrope!

Utakmica je bila pomerena za 24 sata zbog oluje u Austriji

Objavljeno: 20:56h

Ajntraht iz Frankfurta je poslednji učesnik osmine finala Lige Evrope pošto je u zaostalom revanšu protiv Red Bul Salcburga odigrao 2:2 u gostima.

Utakmica koja je prvobitno bila planirana da se igra u četvrtak kada i ostali revanši, ali je odložena zbog velikog nevremena i oluje u Austriji odigrana je 24 sata kasnije.

Nemački klub je došao sa velikom prednošću (pobeda 4:1 u prvom meču) i preostalo mu je bilo samo da odradi posao protiv "bikova" koji su pokušali da naprave veliki podvig.

Nadu domaćinu je dao Andreas Ulmer kada je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca matirao Kevina Trapa za rano vođstvo posle čega su usledili još žešći napadi Salcburga.

Sjajno je branio u tim trenucima reprezentativni golman Nemačke koji je na taj način spašavao svoj tim da bi usled neiskorišćenih šansi ubrzo stigla kazna na drugoj strani.

Filip Kostić je na isteku pola sata igre centrirao i pogodio u glavu Andrea Silvu koji je savladao Cicana Stankovića za izjednačenje. Usledio je nakon tog gola period bolje igre gostiju i nekoliko izglednih šansi.

Ipak, novu nadu "bikovima" je dao Onguene u 72. minutu, ali desetak minuta kasnije sve je to poništio svojim drugim golom na meču Andre Silva i tako postavio konačan rezultat.

Ajntraht će u osmini finala na megdan švajcarskom Bazelu, pošto je žreb za 1/8 finala već održan ranije tokom dana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.